Έγινε... Βοστόνη η Νέα Υόρκη

01:02 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μπόστον Μπρούινς κέρδισαν με 6-3 τους Νιου Γιορκ Άιλαντερς και οι οπαδοί των παγκόσμιων πρωταθλητών έκαναν... κατάληψη στο κλειστό της Νέας Υόρκης.

Το δεύτερο 20λεπτο έληξε 2-2, αλλά οι Μπρούινς πέτυχαν τέσσερα γκολ στο τρίτο. Οι Brad Marchand, Tyler Seguin, Patrice Bergeron και David Krejci «κέρδισαν» τον Al Montoya και διασφάλισαν το «δίποντο» των κατόχων του Stanley Cup.

Μάλιστα ο Krejci συμπλήρωσε δύο γκολ στην αναμέτρηση.

Όλα αυτά με το «Nassau Coliseum» του Λονγκ Άιλαντ να έχει γεμίσει με οπαδούς των... Μπρούινς. Άλλωστε η πρωτοπόροι της Northeast βρέθηκαν μία... ανάσα από την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης της ανατολικής περιφέρειας του NHL, ενώ οι «νησιώτες» υπέστησαν τον μαθηματικό αποκλεισμό από τα play off.

Για τους ουραγούς της Atlantic σκόραρε δύο φορές ο P.A. Parenteau και μία ο Kyle Okposo, αλλά ο Marty Turco σταμάτησε τις άλλες 19 προσπάθειες των Άιλαντερς. Ακόμα, ο Chris Kelly είχε πετύχει το άλλο γκολ των εκπροσώπων της Μασαχουσέτης διαμορφώνοντας το 2-1 στην δεύτερη περίοδο.

Πλέον οι Μπρούινς έχουν 96 βαθμούς και χρειάζονται τρεις ακόμα για να «δέσουν» την δεύτερη θέση της Ανατολής. Από την άλλη, οι Νεοϋορκέζοι «κόλλησαν» στους 77 βαθμούς και στην 13η θέση του ίδιου γεωγραφικού γκρουπ 15 ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα