Ένα… εικοσάρικο θέλει η Ντόρτμουντ για Καγκάβα

Το ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα χρειαστεί να εκταμιεύσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν όντως θέλει να αποκτήσει τον Σίντζι Καγκάβα, όπως τόνισε ο πρόεδρος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, σε γερμανική εφημερίδα.

«Όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητες του Σίντζι, την ηλικία του και την σημασία του για την ομάδα μας. Επίσης, βλέπω πως η Μπάγερν Μονάχου έδωσε πέρυσι 22 εκατομμύρια ευρώ στην Σάλκε για να αποκτήσει τον Μάνουελ Νόιερ. Όπως και ο Νόιερ έτσι και ο Σίντζι έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Με βάση αυτά των δεδομένα, λοιπόν, η Ντόρτμουντ

τον κοστολογεί στα 20 εκατομμύρια ευρώ», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του «ισχυρού άνδρα» των Βεστφαλών στην εφημερίδα «Bild» με αποδέκτες τους «κόκκινους διαβόλους».

Από εκεί και πέρα, ότι ο γερμανικός Τύπος αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει έξι εκατομμύρια στον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας μαζί του. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπορούσια είχε αποκτήσει τον Καγκάβα το καλοκαίρι του 2010 από την Σερέζο Οσάκα, έναντι μόλις 350.000 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα