Έβδομο home run για τον Μάικ Μουστάκα

Ο Μάικ Μουστάκας συμπλήρωσε επτά home runs στο 6-0 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς σε βάρος των Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Έτσι βοήθησε τον Felipe Paulino (2-1) να κερδίσει για δεύτερη συναπτή φορά τους Γιάνκις. Μάλιστα σε αμφότερες τις περιπτώσεις πέτυχε shutout! Πέρα από τον Μουστάκα, διπλό home run είχε και ο Jeff Francoeur στο

παιχνίδι, το οποίο έγινε υπό βροχή.

Ο Νικ Μαρκάκης είχε 1/3 hits και ένα RBI, αλλά οι Μπάλτιμορ Όριολς ηττήθηκαν με 8-6 από τους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Ένα home run του David Ortiz στο έκτο inning σήμανε το ξεκίνημα της ανατροπής για τις «κόκκινες κάλτσες», ενώ ο Dustin Pedroia είχε δύο RBIs και ο Mike Aviles σκόραρε το νικητήριο run. Για τους Όριολς «έγραψε» ο Chris Davis, αλλά ο Alfredo Aceves συμπλήρωσε δέκα saves και «έκλεισε» το παιχνίδι.

Grand Slam είχε ο Giancarlo Stanton και οι Μαϊάμι Μάρλινς επιβλήθηκαν με 7-4 των Κολοράντο Ρόκις. Ακόμα ο Austin Kearns πέτυχε τέσσερα hits, ενώ ο Mark Buehrle (4-4) ξεπέρασε αρνητικό ξεκίνημα και κατέβαλε τον 49χρονο Jamie Moyer (2-4). Από την πλευρά του, ο Heath Bell έφτασε τα έξι saves στη δέκατη σχετική ευκαιρία του και εξασφάλισε την 15η νίκη των Μάρλινς στους τελευταίους είκοσι αγώνες!

Την πρώτη του φετινή νίκη πήρε ο Mike Leake (1-5) στο 4-1 των Σινσινάτι Ρεντς με τους Ατλάντα Μπρέιβς. Μάλιστα πέτυχε ένα από τα τέσσερα home runs των «κόκκινων», εκ των οποίων τα τρία ήταν συνεχόμενα! Ο Drew Stubbs σημείωσε τα άλλα δύο και ο Zack Cazort είχε το έτερο αντίστοιχο χτύπημα, Στην περίπτωση του pitcher, ο Leake «έγραψε» το πρώτο home run της καριέρας του. Εν τέλει, ο Sean Marshall συμπλήρωσε οκτώ saves σε δύσκολο ένατο inning.

Έμειναν πίσω με 4-0 στο δεύτερο inning, αλλά οι Πίτσμπουργκ Πάιρετς κέρδισαν με 5-4 τους Νιου Γιορκ Μετς. Ένα sacrifice fly του Clint Barmes στο όγδοο inning έκανε τη διαφορά υπέρ των «πειρατών», ενώ ο Joel Hanrahan συμπλήρωσε δέκα saves στο ένατο κομμάτι της αναμέτρησης. Το 4-4 σημειώθηκε με home run του Mike McKenry στο έβδομο inning.

Νικητήριο home run σημείωσε ο Yunel Escobar στο 6-2 των Τορόντο Μπλου Τζέις σε βάρος των Τάμπα Μπέι Ρέις. Έτσι βοήθησε τον Kyle Drabek (4-4) να πάρει την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη. Από την άλλη, ο B.J. Upton συμπλήρωσε τρία home runs.

Με το έβδομο home run του Ian Desmond, οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς κέρδισαν με 2-1 τους Φιλαδέλφεια Φίλις. Παράλληλα ο Gio Gonzalez (2-1) πήρε τη νίκη με τη βοήθεια του δεύτερου save του Sean Burnett.

Σε εξέλιξη είναι τα Μιλγουόκι Μπρούερς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, Σέιντ Λούις Κάρντιναλς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Λος Άντζελες Ντότζερς, Χιούστον Άστρος-Σικάγο Καμπς, Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Έιντζελς και Σιάτλ Μάρινερς-Τέξας Ρέιντερς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα