Δόξα Χέρσου – Εθνικός Νέου Αγιονερίου 1-0

Έστω και δύσκολα, η Δόξα Χέρσου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στην έδρα της απέναντι στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, στο τοπικό ντέρμπι του νομού και να καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη βρήκε απέναντι της το αξιόμαχο σύνολο του Βασίλη Τραϊανόπουλου, που μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στον αγώνα στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο, παλεύοντας με όλες του τις δυνάμεις, έχοντας όμως πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Ν. Αγιονερίου είχε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 37’, όταν ο Χαιρόπουλος έχασε την

ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού το πλασέ του σημάδεψε το δοκάρι. Στο 69’ ο Κουτσάγιας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Στο 85’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Βλασακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ διαμαρτύρονται για φάση στο 93’, και συγκεκριμένα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε μετά από ανατροπή ποδοσφαιριστή τους μέσα στην περιοχή του Χέρσου, σφύριγμα που αν είχε δοθεί, πιθανόν να είχε δώσει το βαθμό της ισοπαλίας στον Εθνικό.

ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ: Ζάικος, Καλλόνικος, Λ. Κωνσταντινίδης, Παπάκης, Ούλιος, Βασιλειάδης, Κουτσάγιας (85’ Αϊβαζίδης), Λογγινίδης (25’ λ.τ.ρ. Γεωργιάδης), Παναγιωτόπουλος, Παναγιωτίδης (87’ Κετικίδης), Ορφανίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ: Παπαλόπουλος, Ζορμπάς, Χαριζάνης (74’ Γιλτίδης), Χρυσοχοΐδης, Αποστολάς, Βλασακίδης, Χαιρόπουλος, Πουρζιτίδης, Χασάνογλου, Λευκαρίτης, Καρακαλίδης (87’ Βασιλάκογλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα