Χανιωτάκης: «Αναμενόμενη η κλήση του Καρνέζη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ορέστη Καρνέζη ο Κώστας Χανιωτάκης, σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ αναφέρθηκε, επίσης, στην Εθνική, στον Βελλίδη, καθώς επίσης και στον Ρόι Κάρολ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, Κώστας Χανιωτάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM»:

Για

το αποψινό (21:30) ματς της Εθνικής, με αντίπαλο την αντίστοιχη του Βελγίου, είπε:

«Ο καιρός είναι άσχημος αλλά ο κόσμος θα πάει γιατί θέλει να δει την Εθνική ομάδα. Έχουν την ευκαιρία οι προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα από τέτοια παιχνίδια. Τα παιδιά μπαίνουν και προσπαθούν και η Εθνική θα δείξει την σοβαρότητα. Ο κάθε ένας θα θέλει να δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση».

Για τον Καρνέζη, ο οποίος θα ξεκινήσει βασικός απόψε, τόνισε: «Ο Ορέστης παίζει δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και περίμενα την κλήση του. Ο Σηφάκης τραυματίας, ο Τζόρβας δεν έχει παιχνίδια και έτσι είναι λογικό. Τα λάθη του τερματοφύλακα πληρώνονται ακριβά. Ο Ορέστης στάθηκε όρθιος, πίστεψε στον εαυτό του, τον πίστεψαν και οι προπονητές του και βγήκαν κερδισμένοι».

Για το ποιους θεωρεί κορυφαίους τερματοφύλακες, δήλωσε: «Ο Βεζυρίδης για εμάς ήταν λίρα εκατό. Βοήθησε τα μέγιστα. Έχει μεγάλο μερίδιο στην πορεία του ΟΦΗ. Ο Καρνέζης πάει καλά όπως και ο Βελλίδης του Άρη, κάνουν καλό πρωτάθλημα».

Τέλος αναφέρθηκε και στον Ρόι Κάρολ: «Μέσα από την προπόνηση βρίσκεις τον εαυτό σου, όπως ο Ρόι. Υπήρχαν προβλήματα στην αρχή, τον βρήκε μέσα από την προπόνηση και έγινε ότι έγινε. Ο Ορέστης πάντα ήταν έτοιμος, απλά είχε κάποιες άτυχες στιγμές. Ήρθε η ευκαιρία, την άρπαξε και βγήκε δυνατός από δύσκολες καταστάσεις. Περίμενα τις εμφανίσεις του Κάρολ. Ξέρω τις ικανότητές του, δεν ξεχνιούνται, είχε μείνει πίσω λόγω προβλημάτων και έδειξε και σε εμάς πως μπορεί να κάνει καλά παιχνίδια. Έχει την εμπειρία και τις ικανότητες. Όταν αλλάζεις και ομάδα θέλεις και την τύχη, την είχε και πάει καλά. Μετράει πάρα πολύ να αισθάνεσαι δυνατός. Αν το έχεις μπορείς να αποδείξεις πάρα πολλά πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα