Οδυσσέας Κορδελιού – ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 2-1

Σκούρα τα βρήκε ο Οδυσσέας Κορδελιού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας με 2-1.

Το Κορδελιό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν στο 27’ το απευθείας φάουλ του Σιαντρόπουλου κατέληξε στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα, πο γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά το σουτ του ίδιου παίκτη σημάδεψε το δοκάρι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 76’, ο Τσαλμάς ύστερα από εκτέλεση φάουλ

κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο 85’ ο μόνιμος σκόρερ του Κορδελιού, Στέλιος Τσιαντούλης, ο οποίος διανύει καταπληκτική περίοδο, «λύτρωσε» την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ: Αθανασίου, Ιβανίδης, Παπαργυρίου, Μιλκούδης, Πομάκης, Σάρρος, Μακρής (68’ Τσιαντούλης), Λαζαρίδης, Αχαλινόπουλος (54’ Γεροντίδης), Σιαντρόπουλος, Μπενίσκος (85’ Κανδύλας).

ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Πόππης, Σ. Καλατζής, Γρηγοριάδης (87’ Νταλής), Κουτούδης, Τσαλμάς, Γκουγκουλούδης, Σιδηρόπουλος, Μ. Καλαϊτζής (65’ Πετρίδης), Κηλίκης, Καμπάνης, Χαρμάνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα