Διλμπέρης: «Στην Καλαμαριά για την άνοδο»

Ικανοποιημένος ήταν ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Βατανιακού με 3-1, τονίζοντας πως ο Γάζωρος θα πάει στην Καλαμαριά για τη νίκη που θα του δώσει την άνοδο.

Ο προπονητής του Εθνικού μίλησε για τη νίκη επί του Βατανιακού, επισημαίνοντας παράλληλα το πόσο σημαντικό είναι η ομάδα του να πάρει το «τρίποντο» την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα.

«Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι. Με τον αντίπαλο να δέχεται κόκκινη και εμάς να πετυχαίνουμε ένα γρήγορο γκολ.

Αυτά τα δύο στοιχεία μας έδωσαν ώθηση στη συνέχεια», είπε αρχικά ο Διλμπέρης.

«Από εκεί και πέρα στη μοναδική φάση που έκανε ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ και στη συνέχεια περιορίστηκε αμυντικά προσπαθώντας να χτυπήσει στην κόντρα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αρκετές ευκαιρίες και κλειδώσαμε τη νίκη. Για μας ο αγώνας ήταν ένα στοίχημα καθώς παραταχθήκαμε με αρκετές απουσίες που δε ξέραμε κατά πόσο θα μας επηρεάσουν. Δεν είχαμε ρυθμό αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αυξήσαμε και πάλι τη διαφορά και πάμε στην Καλαμαριά για να κάνουμε το άλμα ανόδου», κατέληξε ο προπονητής του Γαζώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα