«Κάθε φορά που με προκαλούν, κερδίζουμε 4-0»

11:37 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν τον θρίαμβο της Γιουβέντους κόντρα στην Ρόμα, δημοσιεύματα ήθελαν τον Αντόνιο Κόντε να εμπλέκεται σε στημένα όταν βρισκόταν στον πάγκο της Σιένα στην Serie B με τον Ιταλό τεχνικό να υπογραμμίζει πως όσες φορές έχουν προκαλέσει αυτόν ή την ομάδα του, πάντα η Γιουβέντους κέρδιζε 3-0 ή 4-0.

Σε δηλώσεις του μετά το 4-0 του Τορίνο, ο προπονητής της Γιουβέντους τόνισε: "Βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και καταλαβαίνω συγκεκριμένες συμπεριφορές. Όταν είσαι στην κορυφή ο άνεμος γίνεται πιο δυνατός, και προσπαθούν να σε κατεβάσουν από εκεί. Το

θέμα είναι να είσαι πιο δυνατός από την πίεση. Υπάρχουν στιγμές που ο κόσμος είναι κακός και προσπαθεί να βλάψει τους άλλους, αλλά όπως βλέπετε κάθε φορά που με προκαλούν κερδίζουμε 3-0 ή 4-0 οπότε δεν με πειράζει".
Πλέον απομένουν πέντε αγωνιστικές, με την Γιουβέντους να είναι στο +3 από την Μίλαν και τον Κόντε να δηλώνει: "Θα πρέπει να κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς. Είμαστε μπροστά και πλέον κρατάμε την μοίρα στα χέρια μας. Δεν χρειάζεται να προσέχουμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, που είναι ένας εξαιρετικός στόχος. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ πάει πιο γρήγορα από ό,τι περίμενα και μας επιτρέπει να ζήσουμε αυτό το όνειρο, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού του Κυπέλλου Ιταλίας. Πρόκειται για μια απίστευτη πορεία για εμάς. Είμαστε αήττητοι για 33 παιχνίδια. Αν μου αρέσει; Φυσικά, το λατρεύω. Η Μπολόνια στέρησε βαθμούς και από εμάς και από την Μίλαν οπότε επήλθε ισορροπία. Δεν θα θέσουμε όρια στις φιλοδοξίες μας καθώς μπορούμε να ονειρευτούμε με την διοίκηση τους παίκτες και τους οπαδούς της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα