Ασταμάτητη η Φράιμπουργκ

Την τρίτη της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε 2-0 της Λεβερκούζεν στην «Μπάι Αρένα» και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Φράιμπουργκ στο γερμανικό πρωτάθλημα και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο το οποίο θα την οδηγήσει μαθηματικά στην παραμονή της στην κατηγορία.

Αυτό, γιατί απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, πήρε την τρίτη διαδοχική νίκη της με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας,

επικρατώντας 2-0. Ο Σούστερ στο 8’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Καλιγκιούρι με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Κάστρο, Φρίντριχ (46’ Ορτέγκα), Τοπράκ, Κάντλετς, Ρόλφες, Ράιναρτζ (56’ Οζπίκα), Σούρλε (73’ Μπελαράμπι), Ρενάτο Αουγκούστο, Κίσλινγκ, Ντερντγιόκ
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Μούντζα, Ντιαγκνέ, Γκίντερ, Σοργκ, Μακιάντι, Σούστερ, Σμιντ, Καλιγκιούρι (88’ Γέντρισεκ), Φράις (81’ Ρέισινγκερ), Γκουεντέ (74’ Φλουμ).

Keywords
Τυχαία Θέματα