Απτόητη η Περίσταση

Το απόλυτο μετά τις πρώτες επτά αγωνιστικές έχει η ΑΕ Περίστασης και βρίσκεται στην κορυφή της Β’ Πιερίας.

Με διαφορά η καλύτερη ομάδα της Β’ Πιερίας είναι η ΑΕ Περίστασης που αποδεικνύει ότι είναι το φαβορί για την άνοδο. Για την 7η αγωνιστική συνέχισε στις νίκες και επικράτησε 4-0 του Δία Δίου και διατήρησε το απόλυτο, ούσα μόνη πρώτη στην κορυφή.

Τρεις βαθμούς πιο κάτω βρίσκεται η Δρυάνιστα που είχε εύκολο έργο απέναντι στην Δόξα Μοσχοχωρίου επικρατώντας 4-0. «Γκέλα» για την 25η Μαρτίου

που παραχώρησε ισοπαλία με 2-2 στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου κι έμεινε δύο βαθμούς μακριά από την 2η θέση της βαθμολογίας.

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Αναγέννηση Σβορώνου που επικράτησε 2-0 του Πιερικού Κάτω Αγιάννη που απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σημαντική νίκη που τον έφερε έναν βαθμό μακριά από την πρώτη εξάδα πήρε ο Διγενής Αλωνιών που επικράτησε 2-1 του Πιερικού Ρυακίων. Από τις θέσεις του υποβιβασμού απομακρύνθηκε ο Ορφεάς Φωτεινών που επικράτησε 4-3 της Αναγέννησης Σφενδάμης.

Δύο βαθμούς μακριά από την 6η θέση βρέθηκε η Ελπίδα Ανδρομάχης που πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Όλυμπου Βροντούς. Τέλος η αναμέτρηση του Ταύρου Ελάφου με τον Καλλιθεακό έληξε χωρίς νικητή με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία της Β’ Πιερίας, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα