Παπασπυριδάκος: «Μια γροθιά»

Πλώρη για τετράδα έχει βάλει η Τερψιθέα Γλυφάδας, στη δεύτερη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών (Όμιλος Νότου).

Στην πρεμιέρα των φετινών επίσημων υποχρεώσεών της απέδρασε από την Κηφισιά, με τον προπονητή της, Στέφανο Παπασπυριδάκο, να μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ τόσο για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του όσο και για τους στόχους της νέας σεζόν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την εκτός

έδρας νίκη επί της Κηφισιάς (65-55): «Το ξεκίνημα ήταν λίγο δύσκολο, καθώς ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας, εκτός έδρας, με μια δυνατή ομάδα. Το άγχος έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Είναι σημαντικό που τα καταφέραμε κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Στην αρχή ήμασταν μπροστά στο σκορ, αλλά η άμυνα ζώνης μάς έφερε προβλήματα και όταν ξυπνήσαμε, αντιδράσαμε, φτάνοντας τελικά στη νίκη. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και πλέον θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε».

Για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών: «Θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ο Πρωτέας και το Ελληνικό είναι τα φαβορί, καθώς είναι ένα «κλικ» πιο πάνω. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν τις υπόλοιπες θέσεις της πεντάδας. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι χαμηλότερης δυναμικότητας, όμως είναι θετικό ότι είναι από την επαρχία. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια σχεδόν όλη η κατηγορία αγωνιζόταν εντός λεκανοπεδίου, πλέον όμως υπάρχει αποκέντρωση».

Για τους στόχους της Τερψιθέας: «Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Εμείς κυνηγάμε την τετράδα, καθώς πέρυσι τερματίσαμε έκτοι. Το θετικό είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Διοίκηση, προπονητές και παίκτριες είμαστε μια γροθιά. Ακόμα ένας στόχος που θέτουμε είναι να βρούμε τα στοιχεία που θέλουμε προκειμένου να κρατηθεί ο βασικός κορμός. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο τις επόμενες χρονιές, γιατί φέτος ήρθαν εφτά νέες παίκτριες και χρειάζεται χρόνος για να γίνουν σύνολο».

Keywords
Τυχαία Θέματα