Μελισσάς ο… αντί-Καπίνο!

Ο Νίκος Μελισσάς είναι ο αντικαταστάτης του Στέφανου Καπίνο στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Νέων για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO U19 που θα γίνει στην Αρμενία.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, έπειτα από αίτημα ανάκλησης των «πράσινων» αποχώρησε από την Εθνική και στην θέση του κλήθηκε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Νίκος Μελισσάς.

Οι διεθνείς συγκεντρώθηκαν την

Δευτέρα (17/10) το πρωί και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση. Την Τρίτη (18/10) η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Αρμενία, όπου θα διεξαχθεί ο 10ος όμιλος των προκριματικών για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012.

Στην αποστολή της Εθνικής μετέχουν οι: Κώστας Σταφυλίδης, Νίκος Μελισσάς (ΠΑΟΚ), Νίκος Κουσίδης, Νίκος Μαρινάκης, Σπύρος Φουρλάνος, Χρήστος Κασαπάκης (Παναθηναϊκός), Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Κατίδης (Άρης), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας, Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλας, Φώτης Καϊμακαμούδης (Ατρόμητος), Δημήτρης Κολοβός, Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Κώστας Ρουγκάλας, Μπάμπης Λυκογιάννης, Δημήτρης Διαμαντάκος (Ολυμπιακός).

Keywords
Τυχαία Θέματα