Αλεξίου: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη Νίκη»

17:56 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

«Παλικάρια» χαρακτήρισε τον εαυτό του και τους παίκτες του ο Αλέξης Αλεξίου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη (5/01) εν όψει του κυριακάτικου αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Αετό Σκύδρας στο «Παντελής Μαγουλάς».

Μάλιστα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» το… αιτιολόγησε λέγοντας ότι «επί 15 μέρες δούλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ήμασταν μόνοι μας, αλλά έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες 100%».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Αλεξίου, όπως καταγράφονται από την ιστοσελίδα mycitynet:

«Εδώ και 15 μέρες κάνουμε προετοιμασία με τα παιδιά και

δουλεύουμε πρωί-απόγευμα. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο κόσμος θέλω να με ακούσει και να συμπαρασταθεί στην ομάδα. Τους θέλω μαζικά να έρθουν όλοι στο γήπεδο, για να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά, για τα οποία μπαίνω εγώ μπροστά και που επί 15 μέρες δούλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ήμασταν μόνοι μας, αλλά έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες 100%. Μοναδικός στόχος την Κυριακή είναι η νίκη. Από και κει και πέρα ο Θεός να βάλει το χέρι του γι’ αυτόν τον σύλλογο. Να το γράψετε με κεφαλαία γράμματα.

Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος και τίμιος απέναντι στον κόσμο. Είχα πει ότι είμαστε μια ομάδα πολύ καλή με πάρα πολύ καλούς παίκτες και ότι πάμε για πρωτάθλημα. Το ίδιο λέω και τώρα και το εννοώ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που ζητάω για την Κυριακή είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και ο Θεός να βάλει το χέρι του. Είμαι μόνος μου εγώ με τα παιδιά και δουλεύουμε επαγγελματικά 100%. Είμαι παλικάρι και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου. Ερωτήσεις δε θα δεχτώ για τα διοικητικά. Να τις κάνετε σ’ αυτούς που έχουν τις απαντήσεις, γιατί εγώ δεν έχω καμία απάντηση. Εγώ είμαι επαγγελματίας προπονητής και έχω … ρημάξει τα παιδιά στην προπόνηση και δε μιλάνε. Είναι πανέτοιμοι και εγώ κι αυτοί να δώσουμε και την ψυχή μας την Κυριακή μαζί με τον κόσμο. Εμείς τη συνείδησή μας την έχουμε καθαρή».

Για το αν υπάρχουν αντικαταστάτες για τους βασικούς παίκτες που έφυγαν είπε: «Το μοναστήρι να είναι καλά. Υπάρχουν αντικαταστάτες και όσα παιδιά έχουν μείνει είναι εξαιρετικοί παίκτες και ελάτε την Κυριακή να δείτε τι ομάδα έχουμε. Επειδή είμαι ο Αλεξίου και έχω προσωπικότητα, όποιον παίκτη θέλω μπορώ να τον φέρω. Παρακαλάνε να ‘ρθουν στη Νίκη. Να το ξέρετε. Ό,τι έγινε το καλοκαίρι, μπορώ να το κάνω και τώρα. Όποιον παίκτη θέλω, τον φέρνω. Πείτε μου ένα όνομα, να σας τον φέρω αύριο το πρωί. Αλλά αυτή τη στιγμή δε φέρνω κανέναν. Θα μείνω με τα 13-14 παλικάρια που έχω. Εγώ κι αυτοί και ο Θεός ας βάλει το χέρι του».

Για το αν έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά οι παίκτες από τη διοικητική αβεβαιότητα: «Οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι και ψυχολογικά. Έχω μιλήσει στα παιδιά. Έχουν τρομερή ψυχολογία. Εγώ είμαι υπεύθυνος γι’ αυτούς και εγώ βάζω τα στήθη μου μπροστά για όλους. Κάνω έκκληση στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, για να δείξουν τη δύναμη της Νίκης Βόλου».

Για τις πιθανές άσχημες αντιδράσεις του κόσμου λόγω των εμποδίων που υπάρχουν στη μεταβίβαση των μετοχών στο

Keywords
Τυχαία Θέματα