Ποδαρικό με πρόβλημα για... Σελίμο

17:28 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Οι πρώτες διαιτησίες για το 2012 μπορούν να χαρακτηριστούν καλές, αν εξαιρεθεί αυτή του Σελίμου στο ΟΑΚΑ όπου όλα δείχνουν ότι θα τεθεί ξανά σε διαθεσιμότητα (επέστρεψε από τιμωρία περίπου 40 ημερών).

Στο Αγρίνιο που υπήρξε αρκετή συζήτηση για τη φάση του Βύντρα με τον Άντι, ο παρατηρητής του ματς Καλύβας, συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή Βοσκάκη, που δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού. Αντίθετα θα έπρεπε να αποβάλει τον

Σιόντη για σκληρό φάουλ, ενώ ο Ρεθυμνιώτης ρέφερι είχε και άλλα λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο.

Στο ΟΑΚΑ ο Σελίμος υπέπεσε σε δύο σημαντικά λάθη. Στο 34’ δεν απέβαλε τον Αμπουμπακάρι που τραβά τον αντίπαλό του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο την… γλίτωσε και ο Κάλα της ΑΕΚ. Το γκολ που σημειώνει ο αμυντικός της Ένωσης είναι μία αρκετά δύσκολη φάση, αλλά ο παρατηρητής φαίνεται να δέχεται την απόφαση του βοηθού Μαγιάνη.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, ο Δελφάκης είχε πολλά προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο. Έδωσε κάρτες εκεί που δεν έπρεπε και αντίθετα δεν τιμώρησε παίκτες που όφειλε να το κάνει, όπως στην περίπτωση του Τοροσίδη. Στις καθυστερήσεις, ο αμυντικός των «ερυθρολεύκων» έκανε σκληρό φάουλ στον Τόμας και θα μπορούσε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Στην Τούμπα όλα κύλησαν καλά για τον Μήτσιο ενώ και το γκολ του Ίβιτς αποδεικνύεται ότι είναι κανονικό, αφού ο παίκτης καλύπτεται.

Στους «Ζωσιμάδες» μοναδική λανθασμένη υπόδειξη αφορά τον βοηθό Δημητριάδη (Μακεδονίας), όταν στο 26’ ανέκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μάντζιο. Ο Σιδηρόπουλος ήταν καλός στα καθήκοντα του.

Σε Νέα Σμύρνη (Πανιώνιος- Αστέρας Τρίπολης), Ηράκλειο (Εργοτέλης- Ξάνθη) και Κέρκυρα (Κέρκυρα- Άρης) οι Κουκουλάκης, Κάκος και Στυλιαράς ήταν σχεδόν αλάνθαστοι και δεν προβλημάτισαν με την απόδοση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα