Καζναφέρης: Θα κάνουμε 2-3 μεταγραφές

17:48 5/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ικανοποιημένος με την πορεία του Λεβαδειακού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Λεβαδειακού, Γιώργος Καζναφέρης, ο οποίος αποκάλυψε πως εκτός του Σουμπίνιο θα γίνουν ακόμα 2-3 μεταγραφές παικτών, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Παράσχο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Καζναφέρη στον "Sentra Fm":

Για το αν περίμενε να έχει ο Λεβαδειακός αυτή την παρουσία στο πρωτάθλημα: Β«Για εμάς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, γιατί

δουλέψαμε πολύ. Γι΄ αυτό και διεκδικούσαμε την άνοδο στη Super League, γιατί πιστεύαμε πως κάτι καλό μπορούσαμε να βγάλουμε και ότι δεν θα ήμασταν περαστικοί, όπως πολλοί πίστευανΒ».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες της ομάδας το καλοκαίρι: Β«Οι ποδοσφαιριστές είναι ήρωες, γιατί το καλοκαίρι ήταν μια τραυματική εμπειρία. Παίζαμε, τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου, μέρα παρά μέρα, γιατί τότε ξεκίνησαν τα πλέι-οφ. Ξεκινήσαμε προετοιμασία με δέκα μέρες ξεκούραση. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δεν ξέραμε σε ποιο πρωτάθλημα θα παίζαμε.

Οι ομάδες είχαν ξεκινήσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και δεν είχαμε αντιπάλους για να κάνουμε καλά και αξιόλογα φιλικά. Δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε καλές μεταγραφές, γιατί οι μέρες που δόθηκαν για να φτιαχτεί το ρόστερ,αφορούσαν παίκτες από την εγχώρια αγορά και όπως καταλαβαίνεται οι πιο πολλοί είχαν κλείσει τα συμβόλαιά τους. Μέσα από αυτές τις αντιξοότητες, η διοίκηση με τον προπονητή δημιούργησαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Παρουσιάζεται μια ομάδα που μάχεται επί 90 λεπτά και προσπαθεί να κερδίσει κάθε παιχνίδιΒ».

Για τον Γιώργο Παράσχο: Β«Με τον Γιώργο Παράσχο έχω συνεργαστεί άλλες δυο χρονιές στην Σκόντα Ξάνθη. Έχει ταιριάξει στην ομάδα. Υπάρχει καλό και οικογενειακό κλίμα. Με την προσωπικότητά του έχει συμβάλλει, ώστε να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμαΒ».

Για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, ο Λεβαδειακός και για τον αν άξιζε κάτι παραπάνω: Β«Αν δούμε τα παιχνίδια, μας λείπουν 3-4 βαθμοί. Η τύχη μας στέρησε βαθμούς με τον Πανιώνιο, και διάφορες άλλες εξωγηπεδικές συνθήκες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το οποίο δεν έγινε υπό καλές συνθήκες. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά υπήρχε ένα γκολ που μας ακυρώθηκε και το οποίο θα άλλαζε την εικόνα της αναμέτρησης. Θα μας έδινε τη δυνατότητα να έχουμε κάποιους βαθμούς ακόμα. Παρόλα αυτά δεν έχουμε μάθει να κλαίμε και είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση και την πορεία της ομάδας. Πιστεύουμε πως στο τέλος της σεζόν θα έχουμε κάνει καλό ταμείο και θα είμαστε και πάλι στη μεγάλη κατηγορίαΒ».

Για τον Σουμπίνιο, καθώς και για το αν θα κάνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις: Β«Έκλεισε ο Σουμπίνιο και ήδη κάνει προπόνηση με την ομάδα. Έχει ποιότητα και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει. Σίγουρα θα γίνουν ακόμα άλλες 2-3 κινήσειςΒ».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.: Β«Στο πρώτο παιχνίδι, παρότι η ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα