Πηλαδάκης: «Προσπάθησα να μεταπείσω τον Κόουλμαν, αλλά…»

17:28 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Προσωπική επιλογή του Κρις Κόουλμαν ήταν η αποχώρησή του από τον πάγκο της Λάρισας σύμφωνα με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της θεσσαλικής ΠΑΕ, μιλώντας στον αέρα της «Ραδιοφωνίας Κισσάβου 97,8», αποκάλυψε πως προσπάθησε ανεπιτυχώς να μεταπείσει τον Ουαλό τεχνικό, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με τους Σεσίνια, Μπόα Μόρτε. Ο Πηλαδάκης δεν παρέλειψε ακόμα να τονίσει πως ο αντικαταστάτης του Κόουλμαν θα προέρχεται από την ελληνική αγορά χωρίς να είναι απαραίτητα ο Βαγγέλης Βλάχος, πως δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον

Ανδρέα Πάτση για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών, αλλά και να περιγράψει τη δυσχερή οικονομική κατάσταση της Λάρισας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Πηλαδάκης για όλους και για όλα:

«Είχα επιλέξει για το καλό της ομάδας να μη μιλήσω, σε αντίθεση με ορισμένους που το τελευταίο διάστημα δεν το σεβάστηκαν αυτό. Από την άλλη όμως, δε θέλω αυτό να εκλαμβάνεται ως αδυναμία και έτσι θεώρησα σωστό να κάνω αυτή την παρέμβαση. Τις προηγούμενες μέρες θέλαμε να κρατήσουμε την ηρεμία. Αν ήμασταν στα ραδιόφωνα όλη μέρα και μιλούσαμε για όλα αυτά τα θέματα και οι παίκτες δεν θα ήταν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους. Αν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ έχουν μάθει μια διοίκηση, ότι οτιδήποτε ανακοινώνεται θα γίνεται διάλογος, δεν είμαι μαϊντανός να βγαίνω κάθε 10 λεπτά. Η σοβαρότητα ζητά άλλη εμφάνιση της διοίκησης», τόνισε αρχικά ο Πηλαδάκης, συμπληρώνοντας:

-Για τις ξαφνικές αποχωρήσεις παικτών: «Όταν κάτι δεν έχει ολοκληρωθεί δε θα βγω να κάνω κοινωνικό διάλογο. Η ομάδα έφυγε στις διακοπές των Χριστουγέννων ως έχει. Τις τελευταίες μέρες προέκυψαν κάποια πράγματα και ο Σεσίνια εξέφρασε την επιθυμία να φύγει από την ομάδα. Ήθελα πρώτα να μιλήσω με τον Κόουλμαν αν ο ίδιος συμφωνούσε να φύγουν κάποιοι παίκτες. Όσον αφορά στον Ταλ, θέλαμε να ξεφορτωθούμε το βαρύ συμβόλαιό του και πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να καλυφτεί το κενό του.

Επικοινώνησα προσωπικά με τους παίκτες και οι ίδιοι μου τόνισαν πως θέλουν να φύγουν. Παράλληλα υπήρχε και δυσαρέσκεια από την κερκίδα, αλλά και κάποια αρνητικά σχόλια γι αυτούς... Και ο Κρις το κατάλαβε αυτό και μάλιστα είπε και ο ίδιος ότι θα ήταν καλό να ελληνοποιηθεί η ομάδα. Σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι σε καμία περίπτωση, πριν τις γιορτές δεν είχαμε αποφασίσει να φύγουν οι παίκτες. Όχι μόνο αυτό, αλλά δείξαμε συνέπεια στις πληρωμές. Με το που γυρίσανε στις προπονήσεις έγινε αυτό που έγινε. Αλλά όπως είδατε, χθες δεν κέρδισε ούτε ο Σεσίνια ούτε ο Μπόα Μόρτε. Και όπως προείπα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφές».

-Για τις χορηγίες προς την ΑΕΛ: «Στο σύνολο του προϋπολογισμού μας οι χορηγίες είναι 40.000 ευρώ συν ακόμη 55.000 που συμψηφίζουν κάποιες παροχές. Όλους αυτούς τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Δείχνουν και το μέγεθος της στήριξης που είναι σταγόνα στον ωκεανό στο σύνολο του προϋπολογισμού. Δεν παύω όμως να είμαι υπόχρεος και στον κόσμο. Όταν μας χρωστάνε από το δημόσιο και από τ

Keywords
Τυχαία Θέματα