Αινιγματικός για το μέλλον του ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως το 2016 θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα πάει στην πόλη όπου θα σπουδάζει η κόρη του για να γίνει προπονητής.

Πρόσφατα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2016, όπου θέλει να φτιάξει τη δική του αυτοκρατορία. Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας σε εκδήλωση στην Τουρκία μίλησε για την ανανέωσή του, το μέλλον του και την πορεία της ομάδας του φέτος.

«Το συμβόλαιό μου πλέον λήγει το καλοκαίρι

του 2016. Ελπίζω η καλή δουλειά που κάνω εδώ να συνεχιστεί μέχρι τότε. Στο ποδόσφαιρο πάντα μπορείς να κάνεις πενταετές συμβόλαιο, αλλά αν χάσεις δύο παιχνίδια μπορείς να απολυθείς. Το 2016, η κόρη μου θα είναι σε μία ηλικία που θα πάει να σπουδάσει. Αν αυτό συμβεί, τότε θα την ακολουθήσω στην πόλη που θα πάει. Ελπίζω να παίζουν καλό ποδόσφαιρο εκεί», είπε αρχικά ο Special One.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε: «Εμείς είχαμε 100 πόντους και η Μπαρτσελόνα 91. Αυτή η διαφορά είναι μεγάλη. Αν δείτε τα πρωταθλήματα σε Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία δεν υπάρχει κάτι ανάλογο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζαμε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών», εξήγησε ο πρώην τεχνικός της Ίντερ.

«Η καλύτερη ομάδα δεν κερδίζει απαραίτητα το Champions League. Στα νοκ- άουτ, όλα μπορούν να συμβούν και μία στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα. Για παράδειγμα στον τελικό, η Μπάγερν Μονάχου είχε 18 κόρνερ και η Τσέλσι μόλις ένα, από το οποίο και σκόραρε. Σε ένα πρωτάθλημα όμως με 40 παιχνίδια ο καλύτερος το παίρνει κιόλας», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα