Euro 2012: Δείγμα… θετικό για Ρωσία (photos+videos)

Σε... καλό δρομο φαίνεται πως είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στα τελικά του Euro 2012, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ουρουγουάη στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι

Η προετοιμασία της Ρωσίας για τα τελικά του Euro 2012 ξεκίνησε. Η ομάδα του Ντικ Άντβοκατ, φιλοξένησε την Ουρουγουάη στο «Λοκομοτίβ Στάντιον» στο πρώτο της φιλικό ενόψει των

τελικών της διοργάνωσης.

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, έδειξε καλό πρόσωπο στην αναμέτρηση, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τους πρωταθλητές της Λατινικής Αμερικής. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης όμως, η «σελέστε» μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του Λουίς Σουάρεζ, άνοιξε το σκορ. Η απάντηση από την «αρκούδα» ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό. Τότε, μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Ουρουγουάης, ο Κερζάκοφ με κοντινό πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, που έμεινε μέχρι το τέλος.

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεβ, Ανιούκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι (46’ Σαρόνοφ), Ζιρκόφ (69’ Κομπάροφ), Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ (77’ Γκλουσάκοφ), Ιζμαΐλοφ (77’ Κοκόριν), Πογκρέμπνιακ (46’ Κερζάκοφ), Αρσάβιν.
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Γκοντίν, Λουγκάνο, Κάσερες Περέιρα (78’ Γκαργκάνο), Αρεβάλο, Πέρεζ (78’ Ραμίρεζ), Περέιρα, Καβάνι, Φορλάν, Σουάρεζ.

{youtube}Jm17UNbKOcI{/youtube}
{youtube}0EJZpjo2G6g{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα