«Αγκαλιά» με την παραμονή ο Ρούβας (photos)

Ο Ρούβας πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη, αφού κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και ουσιαστικά «αγκάλιασε» την παραμονή του στη Football League 2.

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του Νοτίου Ομίλου στην Football League 2, ο Ρούβας κέρδισε

με 2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή του, αφού εκμεταλλευόμενος την ήττα της Γλυφάδας πέρασε στην 4η θέση.

Στον αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πάθος και τη διάθεση να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι. Ο Αλέξης Περογαμβράκης άνοιξε το σκορ στο 21’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Ρουμπάκης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 56’ με τον Καπουράνη, χωρίς να καταφέρουν κάτι καλύτερο, με το παιχνίδι να λήγει 2-1 υπέρ του Ρούβα.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Μαρτίνος, Σπυριδάκης, Κοκολάκης, Πεταυράκης Σ., Λιμνιός, Κουμπούλης, Σκόνδρας, Λιόλιος (39’ Παπαναστασίου), Καπουράνης (83’ Ζουλιέν), Μανιάς.

ΡΟΥΒΑΣ: Καλομοίρης, Γιαννακάκης (65’ Ταχματζίδης), Κορδονούρης, Σεντεμέντες, Παπαχρήστος, Χαλκιαδάκης, Πουλάκης, Αντωνάκης, Ρουμπάκης, Περογαμβράκης (90’+2’ Μπριλάκης), Φουκαράκης (80’ Τζιράκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα