Ζερμέν Ντεφόε: Τον παράτησε η Αλεξάντρα Μπερκ, τον εκδικήθηκε η ερωμένη του (photos+video)

Η τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κάνει τα στραβά μάτια στη νέα απιστία του ποδοσφαιριστή ενώ η νοσοκόμα ερωμένη του δηλώνει πως αποκάλυψε την αλήθεια για να σώσει τα επόμενα θύματά του.

«Νιώθω ενοχές για την Αλεξάντρα Μπερκ αλλά έπρεπε να μάθει την αλήθεια. Δεν άξιζε αυτό που έκανε ο Ζερμέν Ντεφόε. Με πλήγωσε κι εμένα πολύ και βγήκα να τα πω όλα», καταθέτει στη βρετανική Sun η Κίρστι Κράμεϊ, μια νοσοκόμα από το Σόμερσετ Βίλατζ η οποία

τίναξε στον αέρα τη σχέση του Ζερμέν Ντεφόε με την τραγουδίστρια Μπερκ.

Η Κίστι υποστηρίζει ότι ο Ντεφόε την παρακαλούσε και την πίεζε να του δώσει πρόστυχες φωτογραφίες της όσο μιλούσαν στο Facebook ενώ στη συνέχεια ζητούσε επίμονα να κάνουν τρίο.

Η 26χρονη ερωμένη δηλώνει μάλιστα ότι ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ έπαιρνε τηλέφωνο την Μπερκ από το κρεβάτι με την νοσοκόμα δίπλα του…

«Την πρώτη φορά βρεθήκαμε στο Holiday Inn Express όπου μείναμε δύο ώρες και η αλήθεια είναι ότι τον ερωτεύτηκα. Ποτέ δεν είχε ενδιαφερθεί για μένα ένας τόσο διάσημος ποδοσφαιριστής. Εξι εβδομάδες πριν (σ.σ. όταν η νικήτρια του X Factor Αλεξάντρα Μπερκ φωτογραφιζόταν με τη φανέλα το Ντεφόε στην Καραϊβική) με κάλεσε στο σπίτι του παρότι είχε δεσμό με την Αλεξάντρα εκείνη την περίοδο. Εκμεταλλεύτηκε το ό,τι ήμουν ευάλωτη. Δεν υπήρχε περίπτωση να του πω όχι», λέει η νοσοκόμα την οποία παράτησε ο ποδοσφαιριστής, έγινε έξαλλη και… έβγαλε τα άπλυτά του στις εφημερίδες.

«Με πλήγωσε πολύ. Ελπίζω τα άλλα κορίτσια να διαβάσουν πόσο άσχημα μου φέρθηκε και να μην πέσουν στην ίδια παγίδα. Αυτή τη στιγμή μόνο η Αλεξάντρα Μπερκ καταλαβαίνει τι περνάω», δηλώνει η Κρίστι η οποία πληγώθηκε επειδή αποκαλύφθηκε πως ο Ντεφόε απατούσε την επίσημη σύντροφό του και την ερωμένη του με το 23χρονη μοντέλο Λάουρα Μπράουν!

Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο δεν φαίνεται να ταράχτηκε. «Σημασία δεν έχει τι λέει ο κόσμος που προσπαθεί να μου σπάσει το ηθικό. Σημασία έχει ότι ο Θεός με αγαπάει, η οικογένειά μου με αγαπάει και οι πραγματικοί θαυμαστές μου επίσης. Ο Θεός να τους ευλογεί», έγραψε στο twitter του.

Δείτε το βίντεο με την Αλεξάντρρα Μπερκ στον τελικό του βρετανικού X Factor:

Keywords
Τυχαία Θέματα