Φέργκιουσον: «Δεν ήταν η σειρά μας»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα μπορούσε από το να είναι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού της Σίτι με την ΚΠΡ έχασε τον τίτλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είδε τη συντοπίτισσά της να πετυχαίνει δύο τέρματα και να κατακτά τον τίτλο.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν θα μπορούσε να μην είναι απογοητευμένος από τη συγκεκριμένη εξέλιξη: «Σίγουρα, κανένας δεν θα περίμενε ένα

τέτοιο τελείωμα στο πρωτάθλημα. Όλοι περίμεναν νίκη της Σίτι. Έπρεπε να το κάνουν απέναντι σε δέκα ποδοσφαιριστές από το δεύτερο ημίχρονο και είχαν και πέντε λεπτά καθυστερήσεων. Συγχαίρω τη Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν ήταν εύκολο. Όλοι όσοι κερδίζουν έναν τίτλο, τον αξίζουν κιόλας» παραδέχτηκε ο Σκοτσέζος τεχνικός για να συνεχίσει:

«Δε νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μας ξέρανε τι γίνεται. Μόνο από τις αντιδράσεις των οπαδών μας κατάλαβαν. Δεν ήξερα καν όταν άρχισαν να πανηγυρίζουν οι φίλοι της Σάντερλαντ, αν είμαστε σε κίνδυνο. Όλοι είναι απογοητευμένοι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας, έχοντας κατακτήσει 89 πόντους, ωστόσο δεν ήταν η σειρά μας…», κατέληξε περίλυπος ο Φέργκιουσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα