ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-3 (Κ17)

Μεγάλη νίκη πήραν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού απέναντι σε αυτούς της ΑΕΚ και έτσι βρέθηκαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί στο Πολυδένδρι και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάσο Δώνη, που έπαιξε υπό το βλέμμα του πατέρα του Γιώργου που ήταν στο γήπεδο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και έφερε το σκορ στο 0-2.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να

αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει με τον Τζάθα περίπου ένα τέταρτο πριν τελειώσει το ματς, ωστόσο ο Παναθηναϊκός και πάλι με τον Δώνη να κάνει την τελική προσπάθεια, και αμυντικό των «κιτρινόμαυρων» να παρεμβάλλεται, διαμόρφωσε το 3-1 που του χάρισε τη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν πως, εκτός από τον Γιώργο Δώνη, στο γήπεδο του Πολυδενδρίου έδωσαν το «παρών» και οι Άρναρ Γκρέταρσον, Βασίλης Τσιάρτας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θεόδωρος Παχατουρίδης.

AEK (Χάρης Κοπιτσής): Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (80' Πατσαλιάς), Σινάνι, Κοτούζης, Κοντίδης (63' Κοντοές), Μίχας (88' Γιαννακέλος), Τζάθας, Σταύρου, Αραμπατζής, Καζιρόπουλος (83' Λαζαρίδης), Ναυπλιώτης

Παναθηναϊκός (Βαγγέλης Σάμιος): Γκέκας, Βόσδου, Μυρθιανός, Νικηφόρος, Ελ Γκαμάλ, Στάικος, Τ. Δώνης, Κρασώνης, Νιούμαν (63' Θαναηλάκης), Μαλντίν (86' Μπαμίκας), Ντάγκρας (80' Γκιζγκιζιάν)

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα