«Να σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες»

15:46 13/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το ρεκόρ συνεχόμενων νικών εντός των ελληνικών συνόρων καταρρίφθηκε στην αναμέτρηση με την ΦΕΑ, αλλά ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού Νίκος Χαρδαλιάς, έθεσε ήδη τον νέο μεγάλο στόχο, που είναι να αποκτήσει η ομάδα μια θέση στο ρεκόρ Γκίνες!

Με το ευρωπαϊκό Κύπελλο δώσαμε το στίγμα μας στο ευρωπαϊκό στερέωμα, με τις 81 νίκες δώσαμε και συνεχίζουμε να δίνουμε το στίγμα μας σε όλη την μπασκετική Ελλάδα και πλέον, με νέο στόχο τις 91 νίκες, καλούμεθα

να γράψουμε ιστορία στο παγκόσμιο στερέωμα σπάζοντας το ρεκόρ Γκίνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής του Αθηναϊκού και δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.Στη συνέχεια, μοίρασε «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη σπουδαία επιτυχία: «Είμαι περήφανος για την ομάδα αυτή, για κάθε αθλήτρια ξεχωριστά, κάθε μέλος του προπονητικού μας τιμ και κάθε συνεργάτη, που όλα αυτά τα χρόνια με την προσπάθειά τους μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους συνέβαλαν στην κατάρριψη αυτού του ρεκόρ. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Επίσης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα τη Sony και το διευθυντή μάρκετινγκ, Γιάννη Γρατσώνη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε και συνεχίζει να δείχνει στην ομάδα μας. Παραμένουμε σοβαροί, σεμνοί και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Keywords
Τυχαία Θέματα