Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο της Παρθένου, θυμίζοντας για κάποιους μια δύστροπη και στριφνή γεροντοκόρη και για άλλους μια αγνή και συνάμα εγκεφαλική Μητέρα Τερέζα. Γκρίνια, ιδιοτροπίες, άγχος και από την άλλη εργατικότητα, τάξη και συνεισφορά, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να επεξεργαστούν και να αναλύσουν τα δεδομένα που έχουν, προκειμένου να πετύχουν ένα άψογο αποτέλεσμα.




ΚΡΙΟΣ

«Βρίσκοντας το φάρμακο στο άγχος»

Σήμερα, η ανάγκη για βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας

σας ωθεί να εργαστείτε περισσότερο ή να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται με την καλυτέρευση της ζωής σας. Στον οικονομικό τομέα οι υποχρεώσεις προς εφορία, τράπεζες και λοιπούς πιστωτές σας πιέζουν, ωστόσο αυτό το διάστημα έχετε τη δυνατότητα να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη άνεση. Οι γεννημένοι του 1992 θα έχετε προστριβές με άτομα που διοικούν ή έχουν τον έλεγχο μιας κατάστασης.


ΤΑΥΡΟΣ

«Σχολαστικά δημιουργικά»

Με τη Σελήνη στην Παρθένο σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν και συγχρόνως σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Ίσως φυλλομετρήσετε την ατζέντα σας για να δρομολογήσετε ένα ραντεβού ενώ με οδηγό τη λογική θα φτάσετε πιο κοντά στον έρωτα. Πολλοί πιθανόν να πολεμήσετε για κάποιες ιδέες, ιδεολογίες ή ηθικές απόψεις σας. Οι γεννημένοι του 1989 θα κάνετε αισθηματικές γνωριμίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αν δεν είναι αυτό, θα είναι το άλλο»

Σας αρέσουν οι γρίφοι και σήμερα καλείστε να λύσετε κάποιους που θέτουν μέλη της οικογένειάς σας. Συγχρόνως, κάποιες δουλειές που σχετίζονται με το σπίτι θα χρειαστούν σχολαστικότητα. Πολύ πιθανόν να σας πονέσει το δοντάκι για έναν έρωτα για τον οποίο θα πρέπει να τηρηθεί άκρα του τάφου σιωπή. Πολλοί από εσάς θα πάρετε ιδέες για την βελτίωση της καθημερινότητας σας. Οι γεννημένοι του 1970 θα δείτε τη ζυγαριά σας να παίρνει την ανιούσα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Αργά ή γρήγορα θα μάθω»

Σήμερα, η μέρα είναι ιδανική για μετακινήσεις που σχετίζονται με ζητήματα υγείας, φυσικής κατάστασης και εργασίας. Συγχρόνως, κάποιοι από εσάς θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε κοντινά πρόσωπα, γείτονες και συναδέλφους. Στον αισθηματικό τομέα, νιώθετε ότι ήρθε η σειρά σας να ωριμάσετε και να πάρετε κάποια μαθήματα που η αξία τους είναι ανεκτίμητη. Οι γεννημένοι του 1987 θα χρειαστεί να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε σχόλια που κάνετε προς ανωτέρους σας.


ΛΕΩΝ

«Θα πάρω αυτό και θα αφήσω εκείνο»

Σήμερα, μετράτε τα χρήματά σας, προκειμένου να κάνετε έναν προϋπολογισμό που θα καλύψει όσο περισσότερες ανάγκες γίνεται. Συγχρόνως, θα έχετε την τάση να αγοράσετε αγαθά που σχετίζονται με την υγιεινή, την καλή διατροφή και πιθανόν κάποια που αποτελούν τροφή για το μυαλό. Στον επαγγελματικό τομέα οι απαιτήσεις αυξάνονται και μαζί με αυτές το άγχος σας. Όσο όμως πιο χαλαρά τόσο πιο αποδοτικά. Οι γεννημένοι του 1972 θα μιλήσετε για θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα