Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 6/12

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία όταν γίνονται πράξη.

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Ασχολείστε με πολλές λεπτομέρειες και γενικά έχετε ανάγκη να οργανώσετε την ζωή σας και να την κάνετε καλύτερη. Κάποια οικογενειακά θέματα λύνονται με έναν πολύ πρακτικό τρόπο. Ο Παρθένος που μπορεί να είναι μέσα στον εργασιακό σας χώρο σίγουρα θα έχει καλύτερη επαφή αυτές τις ημέρες μαζί σας. Αυτή η περίοδος είναι κάπως δύσκολη για σας γιατί μερικοί πάτε βαθιά σε ψυχολογικό επίπεδο και ίσως να σας πονάνε κάποια πράγματα αλλά

κάνετε μεγάλες συνειδητοποιήσεις και δυναμώνετε.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά, πατάτε καλά στα πόδια σας και προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και στους γύρω σας. Όταν νιώθετε ασφάλεια, τότε έχετε μια άλλη προσωπικότητα πιο φωτεινή και περισσότερο εύκολη στην επικοινωνία. Πάντως το ρίσκο σάς πηγαίνει και θα έχετε κάποια καλά αποτελέσματα σε οικονομικό επίπεδο. Το θέμα ενός παιδιού θα σας ικανοποιήσει. Αναγνωρίζοντας πάντως τις δυνάμεις σας είσαστε πιο σίγουροι και σταθεροί. Ένας Αιγόκερως μπορεί να ανταποκριθεί σε μια συνεργασία πολύ θετικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες που μπορεί να σχετίζονται και με τα του σπιτιού σας και διάφορες μικροδουλειές που χρειάζεται να κάνετε για να μην τα αφήνετε όλα τελευταία στιγμή. Όλα τα μηνύματα αφορούν στο να οργανώσετε καλύτερα τον χώρο σας, τη δουλειά σας αλλά και γενικά να φρεσκάρετε οτιδήποτε είναι παλιό και φθαρμένο. Δεν σημαίνει ότι, αν υπάρχουν δυσκολίες στην εκτέλεση ενός στόχου, δεν θα γίνει. Προσέξτε τη διατροφή σας αυτές τις ημέρες και όσο μπορείτε να μειώσετε τις υπερβολές σε καφέδες και τσιγάρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι. Επαγγελματικά, βλέπετε ότι, αν συνεργάζεστε, τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα για αυτό να είστε έτοιμοι και ανοικτοί στις προκλήσεις και στις κοντινές σχέσεις γιατί αποδίδετε τα μέγιστα. Θα πάρετε πάντως ικανοποίηση από τα παιδιά σας ή από μια ερωτική ιστορία. Επειδή αυτό το διάστημα έχετε ανάγκη να γίνετε και πάλι πιο ανέμελοι, ακόμα και μια βόλτα με φίλους σας θα σας χαλαρώσει για αυτό να μην το αφήνετε και μην νιώθετε ενοχές λόγω των διαφόρων υποχρεώσεών σας.


ΛΕΩΝ

Θέλετε να είσαστε εντάξει σε υποχρεώσεις αλλά και με τον εαυτό σας για αυτό είσαστε σήμερα πολύ απασχολημένοι με το να βρίσκετε λύσεις σε όλα σας τα πρακτικά θέματα. Μπορεί να κοντραριστείτε για λίγο με το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά γιατί εσείς έχετε ανάγκη να μείνετε προσγειωμένοι και ίσως σας ξεσηκώνει να χαλάσετε το πρόγραμμά σας. Η θεωρία με την πράξη διαφέρει αρκετά, οπότε θα χρειαστεί να αντιληφθείτε ποιό είναι το σωστό. Πρέπει να είστε πολύ οργανωμένοι και αναλυτικοί για να αντιμετωπίσετε ένα εργασιακό θέμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επανέρχονται οι δυνάμεις σας και νιώθετε πιο δυνατοί και ενεργοί για αυτό θα μπείτε με μεγαλύτερη δυναμικότητα στα πράγματα, επειδή δραστηριοποιείστε ή μέ

Keywords
Τυχαία Θέματα