Οι τάσεις του Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια

Τα αστρολογικά tips του μήνα από την Μπέλλα Κυδωνάκη.





ΚΡΙΟΣ

Μπαίνετε σε φάση ανταγωνισμού γιατί σας ενδιαφέρει υπερβολικά η εικόνα σας στην κοινωνία. Καλό είναι να μην ανακατεύεστε με πολλά πράγματα γιατί θα χάσετε τον μπούσουλα. Σκληρή δουλειά και δύσκολες καθημερινές συνθήκες θα σας ζητήσουν να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σας ανταμείψει.


ΤΑΥΡΟΣ

Συνεχίζει

η λάμψη της Αφροδίτης στην ζωή σας. Σκέψεις καχυποψίας για τους άλλους σας βασανίζουν, ευτυχώς όχι για πολύ. Ξεδιαλύνετε κάποιες συνεργασίες σας σε οικονομικό επίπεδο. Βοήθεια από κάποιο πρόσωπο. Δημιουργική εργασία και επιτυχία. Νομικό θέμα επιλύετε εύκολα. Η προσευχή και ο θετικός οραματισμός θα σας βοηθήσει.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας απασχολούν μέσα από μια σοβαρή οπτική γωνία: Ποιό ακριβώς θα είναι το επόμενο βήμα σας και αν συμφέρει ή όχι. Από τα μέσα Δεκεμβρίου μπορεί να κάνετε υπερβολές και να υπερεκτιμήσετε κάποιους συνεργάτες ή νέες γνωριμίες. Θα γειωθείτε αρκετά μέσω κάποιων οικογενειακών υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον τελευταίο μήνα της χρονιάς ετοιμάζεστε να κάνετε μια αξιολόγηση, ξεκινώντας από συνεργάτες και στενές σχέσεις. Η φιλοδοξία σας θα βγει προς το έξω και ένας Αιγόκερως θα σας κάνει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά. Τα οικονομικά σας θα ξεφύγουν για λίγο, υπερεκτιμώντας κάποιες δουλειές.

ΛΕΩΝ

Μέχρι και τις 15/12/2012 θα περνάτε δύσκολες φάσεις γιατί θα σας ζορίσουν οικονομικά και ερωτικά θέματα. Χρειάζεστε να τα ξεχωρίσετε για να πάτε καλά. Από 16/12 "ξαναγυρνάει η μπίλια στην ρουλέτα" και τα πράγματα ρέουν με καλύτερες προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έφτασε το τέλος της χρονιάς και χρειάζεστε ανανέωση ιδεών και ξεκούραση του σώματός σας. Διάφορες ιδιαίτερες εναλλακτικές θεραπείες σώματος και πνεύματος μπορεί να σας ξεσηκώσουν. Από τα μέσα του μήνα, περιορίστε τις υπερβολές στα οικονομικά σας. Σας πηγαίνει το πρόγραμμα περισσότερο. Ανοίγετε το σπίτι σας σε φίλους και γνωστούς. Η γνωριμία με Υδροχόο συνεργάτη η σχέση σας δημιουργεί ανατροπές.

ΖΥΓΟΣ

Η χρονιά κλείνει για σας με πολύ θετικά μηνύματα, αρκεί να θέλετε να τα πάρετε και να ζήσετε με νέους όρους για τον εαυτό σας και τους άλλους. Οι κρυμμένες σας φιλοδοξίες βγαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να ανεβάσετε ψηλά τον πήχη της καριέρα σας. Προς το τέλος του μήνα, ένα θέμα με τα αδέλφια σας ή την οικογένεια θα σας απασχολήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια γενικότερη εύνοια υπάρχει αυτή την περίοδο. Οι σχέσεις σας είναι καλύτερες και η διάθεσή σας έχει ανέβει. Ένας προσωπικός μαγνητισμός που βγαίνει από τα μάτια σας σάς κάνει ακαταμάχητους. Καλή περίοδος για την δουλειά σας. Νέο ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης στα οικονομικά σας. Προσέξτε τις υπερεκτιμήσεις. Η οικογένεια θα σας γεμίσει τις άδειες μπαταρίες σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Πειθαρχία και κινήσεις με πρακτικότητα θα σας ταλαιπωρήσουν γιατί εσείς θέλετε να είσαστ

Keywords
Τυχαία Θέματα