Η καρμική συναστρία του αριθμού 7

Έρωτας, φιλία ή συνεργασία; Oι αριθμοί δίνουν την απάντηση.

Βρείτε τον Καρμικό αριθμό σας από την ημερομηνία γέννησης σας και ανακαλύψτε κατά πόσο ταιριάζετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με το συνεργάτη ή τους φίλους σας.

Πως θα υπολογίσετε τον Καρμικό σας Αριθμό


Παράδειγμα:

Έστω ότι γεννηθήκατε στις 12/4 1983. Προσθέστε όλους τους αριθμούς της ημερομηνίας γεννήσεως σας και αναγάγετε τον αριθμό που θα βρείτε σε μονοψήφιο.

1+2+4+1+9+8+3=19, 1+9 =10 ,1+0=1 Ο Καρμικός σας αριθμός είναι το 1

Στην συνέχεια κάνετε το ίδιο με το πρόσωπο που σας

ενδιαφέρει και διαβάστε τις περιγραφές για τους δύο αριθμούς




ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 7



ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 1: Ένας καλός συνδυασμός για ρομαντικές ή μεταφυσικές σχέσεις. Το πρόσωπο 1 αρχικά εντυπωσιάζεται από τη πλούσια φαντασία του προσώπου 7 και θέλει να το βοηθήσει να πραγματοποιήσει τις δημιουργικές του ιδέες. Μια επαγγελματική συνεργασία είναι επιτυχής, αν το αντικείμενό της είναι καλλιτεχνικής φύσεως, όπου το άτομο 7 θα σχεδιάζει και το άτομο 1 θα έχει τη διοίκηση. Σαν φίλοι πρέπει ο καθένας να σέβεται την ανεξαρτησία του άλλου.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 2: Μια σχέση χωρίς εξάρσεις. Το άτομο 7 είναι καλός δάσκαλος και καθοδηγητής για το άτομο 2, αλλά το άτομο 2 δεν εννοεί να μάθει. Σε μια συνεργασία δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προκλήσεις για ανάπτυξη. Σαν φίλοι κατανοούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Μια αισθηματική σχέση θα είναι αρμονική, αν οι δύο σύντροφοι έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 3: Δεν σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο αλλά δουλεύουν καλά μαζί. Σαν φίλοι ή συνεργάτες βοηθούν πολύ ο ένας τον άλλο. Ακόμα και αν διαφωνούν στην αρχή, στην πορεία τα βρίσκουν. Το άτομο 3 είναι κοινωνικό και το άτομο 7 χρειάζεται συχνά απομόνωση για να γεμίζει τις μπαταρίες του, παρ’ όλα αυτά σε μια ερωτική ή φιλική σχέση ενδιαφέρεται ο ένας για τις ανάγκες του άλλου.

TO 7 ME TO 4: Μια σχέση που τα δύο μέλη βλέπουν τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Εν τούτοις μπορούν να είναι καλοί φίλοι, συνεργάτες, ή σύντροφοι. Αν συνδυάσουν την πρακτικότητα του ατόμου 4 με την διορατικότητα του ατόμου 7 θα υπάρξουν αμοιβαία οφέλη. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι το πρόσωπο 4 είναι ελεύθερο να αποφασίζει και να κατευθύνει τα πράγματα.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 5: Έλκονται ή απωθούνται. Ό, τι από τα δύο και αν συμβαίνει, δεν θα έχει διάρκεια. Το ομιλητικό και νευρικό άτομο 5 ταράζει το άτομο 7 που χρειάζεται ησυχία και ηρεμία. Σαν σύντροφοι βρίσκουν συνεχώς λάθη ο ένας στον άλλο. Από την άλλη όμως, ο καθένας μπορεί να επέμβει θετικά στη ζωή του άλλου. Το πρόσωπο 5 να φέρει κέφι και χαρά στη ζωή του προσώπου 7 και δίπλα στο 7 το 5 γίνει λιγότερο νευρικό.

ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 6: Διαφορετικός τρόπος σκέψεις, διαφορετικά ενδιαφέροντα. Δύσκολα μπορούν να επικοινωνήσουν και να απολαύσουν μια ερωτική ή φιλική σχέση, διότι το άτομο 7 χάνεται στις φαντασιώσεις του, απομονώνεται και είναι ασαφές και αυτό ενοχλε

Keywords
Τυχαία Θέματα