Παιδικό Ωροσκόπιο από 27/8 έως 2/9

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Συνεχείς αλλαγές διάθεσης

Αυτή την εβδομάδα, το Κριαράκι σας αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη για όλο τον κόσμο που έρχεται σε επαφή μαζί του. Άλλοτε η συμπεριφορά του είναι τελείως εκρηκτική και άλλοτε είναι τελείως ψυχρή. Γεμάτο ζωντάνια, θάρρος και αποφασιστικότητα και ξαφνικά φαίνεται σαν κάτι να το απασχολεί γίνεται μελαγχολικό. Μην ανησυχείτε καθόλου, μια φάση είναι και θα περάσει! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί τη βοήθειά σας, αφού παρά την πρωτοτυπία του,

δεν είναι καθόλου πρακτικό.







ΤΑΥΡΟΣ


Γλυκό, σαν καραμέλα

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος, αφού είναι παραπάνω κοινωνικό και ευχάριστο απ' όσο συνήθως. Βρίσκει τεράστιο ενδιαφέρον στο να γνωρίζει νέους φίλους και μπορεί να κάνει παρέα για ώρες με παιδάκια που μόλις έχει γνωρίσει. Παρ' όλα αυτά, μερικές φορές φαίνεται πως το πείσμα του μπορεί να μετακινήσει βουνά. Μην ξεγελιέστε. Αυτό που προσπαθεί να σας πει και δεν μπορεί, είναι πως έχει ανάγκη να χωθεί στην αγκαλιά σας!






ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρυφά ταλέντα

Το Διδυμάκι σας, σας αποδεικνύει αυτή την εβδομάδα περίτρανα πως, παρά το πόσο κοινωνικό και ευχάριστο φαίνεται εξωτερικά, έχει κατά βάθος αυτό το ταλέντο να κρατάει όσους τον ενοχλούν σε απόσταση. Και το ωραίο είναι ότι όσοι είναι γύρω του δεν θα το καταλάβουν ποτέ Ίσως παρατηρήσετε πως, αν και η όρεξη του για να μαθαίνει νέα πράγματα είναι ακόρεστη, του λείπει η θέληση για να τα ολοκληρώσει! Και εδώ θα χρειαστεί σίγουρα τη μαγική βοήθεια της μαμάς!





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν το βρίσκει κανείς, πουθενά

Το ότι σε ένα Καρκινάκι μπορεί κάποιος να βρει τα πάντα ή τίποτα είναι γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως ενώ τη μια στιγμή μπορεί να είναι παιχνιδιάρικα και ευαίσθητα, πιθανόν, χωρίς να το καταλάβετε, να βρεθείτε στο κέντρο της βαριάς και αυστηρής του φύσης. Από την μία έχει ανάγκη αγάπη και θαλπωρή και από την άλλη κάνει τα πάντα για να ανεξαρτητοποιηθεί και να πάρει την καθημερινότητά του στα χέρια του. Μην του κόψετε τα φτερά, απλά μάθετέ του να είναι προσεκτικό.







ΛΕΩΝ

Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο


Αυτή την εβδομάδα, το Λιονταράκι σας είναι κάτι μεταξύ Χριστόφορου Κολόμβου και Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Κυνηγά την περιπέτεια με στόχο να κάνει νέες ανακαλύψεις και τελικά να κατακτήσει τον κόσμο. Όσο κι αν αυτό σας φαίνεται περίεργο, θα πρέπει να σκεφτείτε και να κατανοήσετε ότι το να είναι πρώτο και καλύτερο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φύσης του. Αυτό που θα πρέπει να του μάθετε είναι πώς πρέπει να ενδιαφέρεται για τους άλλους, όσο ενδιαφέρεται για τον εαυτό του.




Keywords
Τυχαία Θέματα