Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 28/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Κάπως μπορείτε να ανασάνετε και να νοιώσετε πιο ελεύθεροι και «αεράτοι». Ο ρόλος ενός φίλου σας θα είναι πολύ θετικός για σας. Ο Υδροχόος μπορεί να αφήσει το φιλικό του στυλάκι και να σας δείξει τα αληθινά του συναισθήματα. Η βοήθεια που μπορεί να πάρετε από την οικογένειά θα σας δημιουργήσει ασφάλεια και σιγουριά. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες βιώνετε ακόμα την πίεση

του Κρόνου, αλλά μπαίνετε συγχρόνως και σε κάποιο καλούπι το οποίο σας υποχρεώνει να μην είστε τόσο παρορμητικοί αλλά και τόσο επιπόλαιοι σε κρίσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι αναγκαίο να γίνετε φιλικοί και προοδευτικοί κι αυτό σας φέρνει σε μια αναστάτωση. Από την άλλη, η συνεργασία και η επαφή με έναν Σκορπιό σας υποχρεώνει να κάνετε τα λόγια σας πραγματικότητα. Μπορεί να ζοριστείτε, λόγω κάποιων συνθηκών που δεν μπορείτε εσείς να ελέγξετε όπως θέλετε αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε, αν σκεφτείτε ότι δεν είστε μόνο εσείς που έχετε το ίδιο πρόβλημα και ότι υπάρχουν λύσεις που εσείς εξαιτίας της απολυτότητας ίσως δεν έχετε σκεφτεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε επικεντρωμένοι σε κάποια οικονομικά θέματα ή ακόμα και μια συνεργασία που σας δημιουργεί κωλύματα. Με μαεστρία και υπομονή θα αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα. Εξάλλου έχετε και τον Δία στο ζώδιό σας και, αν σκεφτείτε θετικά και προσπαθήσετε, τα πράγματα αμέσως αλλάζουν. Στο χέρι σας είναι η αναβάθμισή σας και μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει και να σας μελαγχολεί. Μπορεί να νοιώσετε ενοχές ξαφνικά ή υπερβολικά υπεύθυνοι - αυτό ίσως να είναι υπερβολή και να σας το δημιουργεί παραπάνω ένας Αιγόκερως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε επιφορτισμένοι να ασχοληθείτε και με τους άλλους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Από αυτό έπονται συνεργασίες, συμφωνίες αλλά και καταστάλαγμα κοινών ιδεών. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σάς φέρνει σίγουρα μια εύνοια και μία εξωτερίκευση για αυτό κατά βάθος είστε έτοιμοι να ανοιχτείτε αλλά και να συγχωρήσετε ακόμα και άτομα που σας έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε ακόμα στην μέση μια σχέσης στην οποία χρειάζεται να κρατήσετε ισορροπίες και γερά ηνία για να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Οικονομικά, έχετε ξεκινήσει να βρίσκετε ευκαιρίες που θα σας ανταμείψουν.

ΛΕΩΝ

Είστε επιφορτισμένοι με πολλά πράγματα και κυρίως η καθημερινότητά σας. Αλλά τώρα θα βγάλετε δουλειά για πολλές ημέρες, αν συντονιστείτε και δεν νοιώσετε ότι όλες αυτές οι δουλειές σας μιζεριάζουν. Οι οικονομικές σας δραστηριότητες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες και όλο και περισσότερο ασχολείστε με αυτά τα θέματα. Πάντως είστε έτοιμοι να δώσετε μάχες και να κερδίσετε. Κυρίως εσείς που πηγαίνετε ταξίδια και έχετε ευκαιρίες για επικοινωνία και επαφές ακόμα και με το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Περνάτε

Keywords
Τυχαία Θέματα