Lunar Dance: Ένας φίλος που δεν θα ξεχάσω ποτέ….

Πώς μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα του σκυλού μας ανάλογα με το ζώδιό του

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στην Παρθένο



Με τον Ήλιο στον Τοξότη η εστίασή μας μετατοπίζεται στην επιθυμία να προσεγγίσουμε τον κόσμο και να συνδεθούμε με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μας να πάμε πέρα από τα όρια του και να λάβουμε μέτρα για την αύξηση της κατανόησης και της ευαισθητοποίησής μας για τον κόσμο γύρω μας. Εν συνεχεία του χθεσινού άρθρου και με σύμμαχο την Σελήνη στην Παρθένο, η διάθεση προσφοράς

και κατανόησης θα επικεντρωθεί αυτήν την φορά στα κατοικίδια μας και ιδιαίτερα στο πώς μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον χαρακτήρα του σκυλού μας ή τι χαρακτηριστικά θα θέλαμε να έχει για να υιοθετήσουμε ένα, αναλόγως ζωδίου.

ΚΡΙΟΣ

Τα σκυλιά κάτω από αυτό το ζώδιο είναι περιπετειώδη και τολμηρά. Θέλουν να είναι οι αρχηγοί στο σπίτι και συνήθως δεν δέχονται να συνυπάρχουν με αλλά κατοικίδια που τα βλέπουν ως εισβολείς. Εδώ ανήκουν συνήθως οι σκύλοι για κυνήγι, οι οποίοι είναι έτοιμοι πάντα να τσακωθούν και πιθανόν να τους λείπει κάποιο κομμάτι τους από τις μάχες που δίνουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως έχουν μια ήρεμη φύση, αρκεί να μην τα ωθήσει κάποιος στα άκρα. Είναι τα σκυλιά που έχουν μεγάλα όμορφα ματιά, δώρο από την Αφροδίτη, είναι πιστά και εύκολο να εκπαιδευτούν. Γι' αυτό το λόγο θεωρούνται άριστα σκυλιά οδηγοί και αγαπούν τα παιδιά. Όταν είναι σε πιο νεαρή ηλικία είναι δυνατά αλλά μεγαλώνοντας τείνουν να παίρνουν λίπος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εδώ μιλάμε για έξυπνους, διασκεδαστικούς και εύκολους στο να μάθουν κόλπα σκύλους. Έχουν ένα θέμα όμως με την στασιμότητα σε ένα μέρος, καθώς η φυσική τους περιέργεια θα τα ωθεί να ψάχνουν συνεχώς νέα μέρη. Συνήθως, είναι γρήγορα στο τρέξιμο και «άπιστα». Δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να υιοθετηθούν ή να μείνουν στο σπίτι κάποιου σας φίλου, όταν χρειαστεί να λείψετε, γιατί προσαρμόζονται πολύ εύκολα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σκυλιά που ενσωματώνονται στην οικογένεια σαν να είναι μέλη της. Καλό είναι να μην τους φωνάζετε και να τα ενθαρρύνετε πάντα με αγκαλιές και χάδια γιατί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και τρυφερά. Αγαπούν πολύ τα παιδιά, ενώ θα ήταν πολύ όμορφη ιδέα να τους επιτρέψετε να έχουν γέννα στα δικά τους παιδιά.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να τα θαυμάζετε και να τα περιποιείστε. Τα σκυλιά που γεννιούνται κάτω από τον αστερισμό του Λέοντα είναι περήφανα και γενναία και κάνουν εξαιρετικούς σκύλους αστυνομίας που θα κυνηγήσουν εγκληματίες ή θα μπουν σε κτίρια για να σώσουν κάποιον. Προσπαθήστε να μην τα αγνοείτε γιατί δεν το αντέχουν.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ βρίσκονται τα σκυλιά που είναι καθαρά και αγαπούν να σας υπηρετούν. Είναι τα πιο καθαρά απ' όλα τα σκυλιά του ζωδιακού και θέλουν πάντα το φαγητό τους στην ώρα τους γιατί τους αρέσει η ρουτίνα. Είναι άριστα σκυλιά για να προσφέρουν υπηρεσία στο αφεντικό τους.



ΖΥΓΟΣ

Οι όμορφοι κατοικίδιοι

Keywords
Τυχαία Θέματα