Πως διατηρεί η Nicole Kidman το υπέροχο σώμα της;

Μια μοναδική σταρ που έχει ως trademark τη ψιλόλιγνη, αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Nicole Kidman είναι μια γυναίκα που κινείται με άνεση στους χώρους του Hollywood. Γνωρίζει πως η ομορφιά είναι πρωταρχικής σημασίας και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει στο πέρασμα του χρόνου.

Η τέλεια φυσική της κατάσταση οφείλεται

σε ένα συνδυασμό από γυμναστική και ασκήσεις έξι μέρες την εβδομάδα επί 45 τουλάχιστον λεπτά, πάντα με τη βοήθεια της personal trainer Jenna Phillips. Η Nicole ξεκινάει πάντα τη μέρα της κάνοντας yoga… ένας εξειδικευμένος δάσκαλος έρχεται στο σπίτι της κάθε πρωί και τη βοηθάει να χαλαρώνει, να κάνει σωστές αναπνοές, να τονώνει τους μύες της και να δυναμώνει την ευλυγισία της. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα θα κάνει πιλάτες, που τη βοηθάει να γυμνάζει άψογα όλο το σώμα της με εναλλακτικό τρόπο. Η Kidman φαίνεται πως αγαπάει το τρέξιμο και το περπάτημα και δεν είναι λίγες οι φορές που παπαράτσι την έχουν φωτογραφήσει να κάνει jogging ή περιπάτους κοντά στο σπίτι της. Λέγεται μάλιστα πως τρέχει 7 μίλια μέσα στην εβδομάδα και 10-12 μίλια τα σαββατοκύριακα. Το κολύμπι, η ποδηλασία και ο χορός είναι ευχάριστες δραστηριότητες που προσπαθεί επίσης να περιλαμβάνει στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα.

Σε συνδυασμό με αυτά πίνει πολύ νερό, καταναλώνει πέντε μικρά γεύματα τη μέρα, προτιμάει τα λαχανικά και τρώει πολύ ελαφρύ δείπνο.



 

Keywords
Τυχαία Θέματα