Chic to Chic

Και αυτή την εβδομάδα, δεν ήταν λίγες οι εμφανίσεις της showbiz που μας εντυπωσίασαν. Ας δούμε τις κυρίες που ξεχώρισαν.

Η Victoria Beckham, συνεχίζοντας την επιτυχημένη στυλιστικά περιοδεία της στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, εμφανίστηκε σε event στο Hong Kong με λευκό, body- conscious φόρεμα, από την fashion

συλλογή της, preppy ζακέτα από τη συλλογή του brand Miu Miu και nude peep toes του Christian Louboutin. Tres chic.

Η Claire Danes στο πάρτι για τα 100 πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή του περιοδικού Time εμφανίστηκε με shift dress, δια χειρός Alber Elbaz, από την pre- fall συλλογή του οίκου Lanvin. Το φόρεμα, στο χρώμα της τερακότας, η ηθοποιός συνδύασε με strappy πέδιλα Opanca, του διάσημου γαλλικού οίκου.

Η Beyonce, σε ένα streetstyle που μας εντυπωσίασε, συνδύασε το καφέ, harem παντελόνι και την nude μπλούζα της με τα supercute φλατ παπούτσια- γάτες, της Charlotte Olympia και τσάντα- σακίδια, σε εκτυφλωτικό ροζ χρώμα του Alexander Wang.

Με total look Chanel, στο πάρτι του οίκου στη Νέα Υόρκη, για το Tribeca Film Festival, η διάσημη DJ και μοντέλο Leigh Lezark έκλεψε την παράσταση συνδυάζοντας μίνι φούστα σε μεταλλικό μαύρο χρώμα, λευκό τοπ και καρό σακάκι του iconic οίκου. Το look συμπλήρωσε τέλεια με αξεσουάρ (παπούτσια, chain bag) στο πιο κλασικό χρώμα: το μαύρο.

Με χαριτωμένο, καρό φόρεμα σε vintage γραμμή εμφανίστηκε η Ditta von Teese στο Coachella Music Festival. Η βασίλισσα του burlesque, πιστή στον τίτλο της, συνδύασε το girlie, ρετρό φόρεμα με nude μπαλαρίνες και υπερμεγέθεις, χρωματιστές καρφίτσες στις τιράντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα