Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Από 28 Απριλίου έως 4 Μαΐου

Εβδομάδα δύο ταχυτήτων είναι η τρέχουσα, αφού μέχρι και την Τρίτη γίνεται «πανικός» στους ουρανούς κι ύστερα ...σιωπή!

Όσον αφορά τις σημαντικές αγορές καλό είναι να γίνουν από την Τετάρτη και ύστερα, αφού οι προηγούμενες ημέρες είναι πολύ ...sos!

Μια πρώτη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η διαρκής (κρατάει σχεδόν όλη την εβδομάδα) σύνοδος του Ερμή με τον αστρικό Ήλιο, μια όψη που προάγει την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα και αναμένεται να

«δώσει» πολλές μετακινήσεις, επαφές και ταξίδια.

Επίσης, δεν μπορεί να μην επισημανθούν και δύο ακόμη «κρυφές» όψεις με την συμμετοχή αργών πλανητών, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν συνολικά (και ενίοτε επί προσωπικού) τις εξελίξεις.

Η αντίθεση του αστρικού Δία με τον τροπικό Κρόνο, αναμένεται να οξύνει τις αντιπαραθέσεις μεταξύ δύο αντιμαχομένων παρατάξεων ή στρατοπέδων, τόσο σε τοπικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το δε τετράγωνο της Δήμητρας με τον αστρικό Ποσειδώνα, εκτός από την «ομίχλη» που ρίχνει στην επικοινωνία, το πιθανότερο είναι να «στοχεύσει» και στις «φημολογούμενες» δημοσκοπήσεις, με κύριο σκοπό βέβαια την παραπλάνηση.

Από την άλλη πλευρά η ίδια όψη ενισχύει ουσιαστικά την καλλιτεχνική έκφραση, ιδιαίτερα εκείνη που απευθύνεται στο κοινό.

Το Σ/Κ πάντως είναι αρκετά ομιχλώδες και αρετές όπως η εμπιστοσύνη, η ειλικρίνεια και η σαφήνεια να λείπουν σε διακοπές... Το «όπου φύγει, φύγει» κυριαρχεί όμως και στις επιλογές μας, αφού ο Ποσειδώνας είναι ...εδώ! Φυσικά κάθε φυγή-χαλάρωση μπορεί να συνδυάζεται με το πλεονέκτημα μιας «άφθαρτης» καθημερινότητας -γι' αυτό εξ άλλου γίνεται- μπορεί όμως να έχει και τις παρενέργειες της, ιδιαίτερα αν είναι ολίγον ανθυγιεινή. Ας προσέξουμε τουλάχιστον τι και πόσο ...πίνουμε!

Μεγάλη προσοχή απαιτείται και στις συναλλαγές μας με αγνώστους που το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσουν να μας παραπλανήσουν ή να μας παγιδεύσουν. Ανάλογες επιφυλάξεις συστήνονται και για κάποιους «φίλους», που δεν «παίζουν» καθαρά. Όπως και να 'χει τα «καρφώματα» είναι πολύ της μόδας...

Όσον αφορά τα αισθηματικά, οι πιο ρομαντικές κι ευαίσθητες ψυχές μπορεί να βρουν τον παράδεισο τους, ανεξάρτητα με το αν όλα αυτά που θα βιώσουν έχουν και την ανάλογη συνέχεια.

«Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη,

δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει»

Η Πρωτομαγιά αναμένεται να είναι έντονη, με πολλούς από εμάς να βρίσκονται στα χαρακώματα. Πιο πολύ «εργατική», παρά ανθοστόλιστη, ενδέχεται να αποδειχθεί μια ημέρα συγκρούσεων αλλά και δραστικών πρωτοβουλιών.

__________

Το Σάββατο ο Ήλιος σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον αστρικό Ποσειδώνα και κάθε οικονομική συναλλαγή χρωματίζεται από την αβεβαιότητα..

Main stream: Απόκρυψη, παραλλαγή, φυγή από τα δύσκολ

Keywords
Τυχαία Θέματα