Συγνώμη και καθαρίσαμε;

«Τρία πράγματα δεν κάνεις στην πολιτική: δεν υποχωρείς, δεν ανακαλείς και δεν παραδέχεσαι τα λάθη σου»! Φυσικά και δεν είναι δικό μου αλλά του Ναπολέοντα! Και για αυτό έτσι λίγο δυσπιστούλα -μπορεί και από θέμα αστερισμού- αγριεύομαι όποτε βλέπω τον κ. Βενιζέλο να μου ζηταει συγνώμη στα διαφημιστικά!
Κύριε Βενιζέλο μου, συγνώμη ζητάμε αν πατάμε στην ουρά το πόδι του από πίσω, αν παίρνουμε λάθος

κινητό, αν μας ξεφεύγει καμία κουβεντούλα παραπάνω μεταξύ φίλων ή συνεργατών, αν πάει για τσαμπουκά η φάση γιατί μας παίρνουν τη θέση πάρκινγκ, τύπου «συγνώμη μαντάμ, αλλά ήρθα πρώτη». Συγνώμη ζητάει η Britney Spears διότι ουπς, όπως λέει για τον εαυτό της «I did it again». Συγνώμη σας ζητάω εγώ διότι με όλο με το σέβας στο πολιτικό σας εκτόπισμα θα διαφωνήσω μαζί σας.

Δε μου κάνατε τίποτα απ' όλα τα παραπάνω κύριε Βενιζέλο μου, για να σας πω πως «παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα και μη το συζητείτε»! Τη ζωούλα μου, την ταπεινή και εργατική, μου διαλύσατε απλώς και μη το πάρετε προσωπικά. Τη γενιά μου ολόκληρη πετάξατε στην ανυποληψία, την αγωνία, την φτώχεια, την ανεργία και καθημερινά κόσμος αυτοκτονεί, από ευγένεια, μέχρι τέλους, για να μη βλάψει τους διπλανούς του. Τα παιδάκια μου καταδικάσατε να υπολείπονται μόρφωσης και υγείας. Τους γονείς μου στείλατε στην αναξιοπρέπεια της σύνταξης σαν πενιχρή ελεημοσύνη. Και ναι ξέρω δε φταίτε εσείς –ή μόνο εσείς- αλλά εσείς μου πετάτε το «συγνώμη» μες στη μούρη κάθε μέρα στην τηλεόραση, είτε βλέπω το βρεγμένο σορτσάκι της Σκορδά, είτε τα αγγελοκρουσμένα τεκνά – αδέλφια (κούκλοι!), στο Star, είτε τις 15ποντες γόβες της Καινούργιου στον Alpha. Βλέπω οτιδήποτε για να μην ακούσω την υποθήκη της ζωής που λέγαμε –της δικής μου δηλαδή- αλλά όπου κι αν κρυφτώ εσείς με βρίσκετε. «Συγνώμη».

Κύριε Βενιζέλο μου, με το συμπάθειo, αλλά να ξέρετε, πως, ε όχι! Όχι. Δε σας τη δίνω! Δική μου είναι η συγνώμη και ότι θέλω την κάνω, αλλά σε σας δεν τη δίνω! Ακούς «συγνώμη» και καθαρίσαμε...

Και μη μου πείτε στο Queen, πως έχω ξεφύγει και δεν γράφω για show biz διότι όλοι οι εκπρόσωποι της ή κατεβαίνουν υποψήφιοι ή έχουν πολική άποψη όπως ο Ψινάκης, που προσφάτως στο twitter έγραψε «το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι οικονομικό είναι πολιτικό. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο πιο γρήγορα θα το λύσουμε». Και αν επιμείνετε να συμμορφωθώ ξέρετε τι θα σας πω, ε; ξέρετε; «Συγνώμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα