Bar Refaeli: Σόι πάει το βασίλειο

22:58 5/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Supermodel η κόρη, supermodel και η μαμά

Είναι αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες γυναίκες του modelling, με όλα της τα χαρακτηριστικά, και το σώμα της, να δείχνουν άψογα. Από που πήρε την συγκλονιστική ομορφιά της η Bar Refaeli; Όπως όλα δείχνουν, από την μητέρα της.

Στην σελίδα της στο Instagram η καλλονή από το Ισραήλ μοιράστηκε μία παλιά φωτογραφία της ίδιας και της -επίσης εκθαμβωτικής- μητέρας της, Tzipi. Είναι εμφανής η ομοιότητα μεταξύ των δύο γυναικών και η Tzipi, στα νιάτα της, υπήρξε επίσης μοντέλο.

Η Refaeli ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο όταν ήταν μόλις 8 μηνών, όπου πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση βρεφικών ειδών. Μέχρι τα 15 της, η πρώην σύντροφος του Leonardo DiCaprio είχε ήδη πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες στη χώρα της. Το μοντέλο, που φέτος αναδείχθηκε από το περιοδικό Maxim πρώτη στη λίστα με τις 100 πιο επιθυμητές γυναίκες, έχει φωτογραφηθεί και για μεγάλα περιοδικά όπως το Elle και το GQ, ενώ, το 2007, υπήρξε το πρώτο μοντέλο από το Ισραήλ που φωτογραφήθηκε για το Swimsuit τεύχος του Sports Illustrated.

 

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η πιο καυτή γυναίκα στον κόσμο σύμφωνα με το Maxim;
Bar Refaeli: Πώς ήτανε μικρή;
Η πρώην του Leonardo di Caprio του έδωσε και κατάλαβε στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα