Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 6/8

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Η δράση σας είναι υπερβολική και ίσως συμπαρασύρετε στο πέρασμα σας και σταθερά πράγματα τα οποία κάνατε κόπο για να τα κατακτήσετε. Για αυτό να είστε προσεκτικοί για να μην χαλάσετε συμφωνίες και σχέσεις που σε μια αδύναμη στιγμή μπορεί να αλλοιωθούν τα μηνύματα και να γίνουν λάθη. Η παρόρμησή σας χρειάζεται

σοφία και εσωτερική ενόραση για να πετύχετε τον στόχο σας. Κυρίως με Ζυγό και Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που δεν θέλετε να φαίνεστε και πολύ, θα κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σε θέματα κυρίως οικογενειακά ή συναισθηματικά. Ένας Ζυγός σας απασχολεί και γενικά η ισορροπία πολλών πραγμάτων είναι αναγκαία για να είσαστε καλά μέσα στον εργασιακό σας χώρο αλλά και στην καθημερινότητα σας. Το Λιοντάρι σας δίνει την σημασία που θέλετε και μάλλον θα κάνετε μαζί του ένα θετικό ξεκαθάρισμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε έτοιμοι να δεχτείτε νέα πράγματα και γενικά να μπείτε μέσα σε ομάδες με πρωτοποριακές ιδέες και ενδιαφέροντα. Μια ξαφνική γνωριμία με Κριό θα σας ενθουσιάσει αλλά χρειάζεται να είσαστε πολύ προσεκτικοί στην μετέπειτα συνέχεια. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας απασχολήσει γιατί ζητάει από εσάς μεγάλη σοβαρότητα και ωριμότητα. Το ίδιο και αν έχετε αναλάβει ένα παιδί ή μια πολύ δημιουργική και καλλιτεχνική δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα είσαστε σε φάση πολύ δυναμική και αναζητάτε να δείτε την άλλη πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή του μοναχικού δρόμου και των αυθόρμητων πρωτοβουλιών που θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να είσαστε ψύχραιμοι και γενικά έτοιμοι για οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να γίνει και στον επαγγελματικό σας τομέα, σε συνεργασίες και μέσα στην οικογένεια σας. Συγκρατείστε τα εκρηκτικά σας συναισθήματα γιατί μπορεί να κάνετε άστοχες κινήσεις. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό.

ΛΕΩΝ

Με μια πολύ δυναμική συμπεριφορά εκ μέρους σας, γίνεται τελικά το όνειρό σας πραγματικότητα. Από την άλλη, σε μια κίνηση που είχατε κάνει πριν από λίγο καιρό στο εξωτερικό θα δείτε ότι θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Αρκεί να κρατήσετε την δυναμικότητά σας και την ενέργειά σας έτοιμη για να κάνετε τολμηρά ξεκαθαρίσματα. Σίγουρα θα ανατρέψετε τα σχέδια ενός Αιγόκερου, αλλά επιτέλους θα δείτε και τι σας συμφέρει και τι όχι. Οικονομική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μια προσωπική πρωτοβουλία που θα γίνει από εσάς, αυθόρμητα, θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας πολλά άτοπα πράγματα τα οποία δεν τα χρειάζεστε τελικά. Οι σχέσεις σας είναι σημαντικό για σας και κυρίως αυτή την περίοδο με έναν Δίδυμο και έναν Ιχθύ. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις ξεκαθαρίσματος, γιατί μπορεί να γίνουν και λάθη από την πλευρά σας. Μια νέα συνεργασία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

.

ΖΥΓΟΣ<

Keywords
Τυχαία Θέματα