Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/8

από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια μαχητική Σελήνη που σας δίνει την τάση να βιαστείτε και να δώσετε αγώνα για όσα επιθυμείτε. Παράλληλα το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα βγάζει μια βαθιά ένταση ενώ ανεβάζει την ερωτική θερμοκρασία στα ύψη. Απρόβλεπτες συναισθηματικές αντιδράσεις με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ίσως σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό ενώ το εξάγωνο με το Δία δείχνει ότι όταν ο μαθητής είναι έτοιμος ο δάσκαλος παρουσιάζεται.

ΚΡΙΟΣ

«Οι αρχηγοί των εξελίξεων»

Σήμερα μπαίνετε δυναμικά στο πεδίο των

εξελίξεων φέρνοντας τη ζέση και την παρόρμηση που χρειάζονται για να προχωρήσουν τα πράγματα ανοδικά. Με τον Άρη στο Ζυγό οι σχέσεις σάς απασχολούν έντονα και ως εκ τούτου άλλες θα προχωρήσουν μπροστά και άλλες θα διακοπούν. Αισθηματικά οι περισσότεροι έχετε απεριόριστες ευκαιρίες για να γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε. Οι γεννημένοι του 1981 θα ξανασχοληθείτε με ένα χόμπι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Μυστικές κινήσεις»

Το παρασκήνιο που επικρατεί σε κάποιες καταστάσεις σας ωθεί να μπείτε σε μια κατάσταση σιωπηρής δράσης προκειμένου να μπορέσετε να επανενταχθείτε σύντομα στα νέα δεδομένα. Μπορεί να υπάρχει μια κινητικότητα όσον αφορά θέματα οικίας ωστόσο δεν είναι ακόμα ο καιρός για να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Σε κάποιες εργασίες ρουτίνας θα επιταχύνετε ρυθμούς. Οι γεννημένοι του 1972 θα κάνετε ένα ταξίδι σε ένα μέρος που παραδοσιακά σας ευχαριστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αποφασισμένοι»

Σήμερα ενεργείτε γρήγορα χωρίς ταμπού και αναστολές προκειμένου να αρχίσουν κάποια σχέδια σας να μπαίνουν σε μια τροχιά κίνησης. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις για τις οποίες δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παρά τις όποιες μεσολαβήσεις φίλων και γνωστών. Παράλληλα μεγάλο μέρος της δράσης σας θα διοχετευθεί σε φλερτ, διακοπές και απολαύσεις. Οι γεννημένοι του 1967 θα επιστρέψετε σε μια παλιά αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Προτεραιότητα στη δουλειά»

Σήμερα έχετε την τάση να προχωράτε πιο γοργά και χωρίς δισταγμούς προκειμένου να προλάβετε το τρένο της επιτυχίας. Από την άλλη εργασίες μέσα στο χώρο του σπιτιού σας κρατούν σε εγρήγορση ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιοι καυγάδες για πράγματα που και στο παρελθόν είχατε διαφωνήσει. Η οικονομική βοήθεια που περιμένετε θα έρθει αλλά μετά από πολλές στάσεις. Οι γεννημένοι του 1982 θα ασχοληθείτε με ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

ΛΕΩΝ

«Γρήγορες κινήσεις»

Με τη Σελήνη να διατρέχει τον οίκο που σχετίζεται με τους νόμους ίσως σήμερα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες προκειμένου να εξελιχθούν υποθέσεις σας που σχετίζονται με δήμους, εφορίες και δημόσιες αρχές. Επιπλέον, επαφές με πολύ κοντινά πρόσωπα ίσως σας δείξουν ότι δεν υπάρχει σύμπνοια απόψεων ενώ κάποιες γνωριμίες θα παρουσιάσουν ερωτικές προοπτικές. Οι γεννημένοι του 1955 θα αλλάξετε το look σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Διάθεση για συνεργασία»

Σήμερα ίσως προκύψουν κάποιες έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις ενώ δεν αποκλείεται το ισοζύγ

Keywords
Τυχαία Θέματα