Σύντροφος του Ολάντ, Τριερβελέρ στον διευθυντή της: Διάβασα τη σκατοφυλλάδα σου

Την οργισμένη αντίδραση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ προκάλεσε ένα δημοσίευμα του Paris Match, του περιοδικού δηλαδή στο οποίο εργάζεται, η οποία φέρεται να τηλεφώνησε στον διευθυντή της και να αποκάλεσε το περιοδικό «σκατοφυλλάδα»!

Στο τεύχος του Paris Match που κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου, υπήρχε ένα δημοσίευμα με τίτλο «Ερωτική Παρένθεση» και το οποίο παρουσίαζε

την Τριερβελέρ στην αγκαλιά του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ να κάνουν βόλτα στους Κήπους του Λουξεμβούργου.

Η Βαλερί Τριερβελέρ τηλεφώνησε αμέσως στον διευθυντή της Ρουαγιάν Ολιβιέ. Αυτός δεν απάντησε και έτσι αποφάσισε να του αφήσει ένα μήνυμα. Τι έλεγε σε αυτό; Σύμφωνα με την Canard enchaîné, φέρεται να του είπε «μόλις ανακάλυψα την σκατοφυλλάδα σου! Και τις σκατοφωτογραφίες της!».

Συνάδελφοι της συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, έλεγαν πως ο Ολιβιέ έπαθε σοκ με το μήνυμα, παρά το γεγονό ότι έχει γίνει και άλλες φορές μάρτυρας της οργής της.

Από την πλευρά της η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, δια μέσου του εκπροσώπου της αρνήθηκε ότι οι εκφράσεις αυτές βγήκαν από τα χείλη της.

The post Σύντροφος του Ολάντ, Τριερβελέρ στον διευθυντή της: Διάβασα τη σκατοφυλλάδα σου appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα