«Συμφωνούμε, πως διαφωνούμε με τον ΠΑΟ»

Μεγάλη διαφορά υπάρχει στο οικονομικό κομμάτι μεταξύ του Λουκά Βύντρα και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρος Στεφανάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Δεν μας έχουν πει να φύγει, αλλά να μειώσει το συμβόλαιο του κατά 50%», ήταν -μεταξύ άλλων- τα λόγια του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Βύντρα στους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο:

«Διαφωνούμε απόλυτα με την ΠΑΕ. Στο μοναδικό πράγμα που συμφωνούμε, είναι πως διαφωνούμε.

Έγινε μία συνάντηση σε καλό κλίμα μεν, αλλά η διαφορά μας είναι πολύ μεγάλη. Η μια και μοναδική πρόταση που μας έχει γίνει είναι μείωση 50% στο συμβόλαιο του παίκτη. Δεν υπάρχει κάποια άλλη αντιπρόταση, ότε από εμάς –όπως διάβασα στα site- ούτε από την ΠΑΕ».

-Δηλαδή, δεν σας είπαν να φύγει; Για λύση του συμβολαίου…

«Όχι, δεν μας είπαν να φύγει. Διάβασα για αντιπρόταση του παίκτη, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο από καμία πλευρά. Είμαστε σε απόλυτη στασιμότητα».

-Ποια η θέση του παίκτη;

«Είναι ξεκάθαρος ο Βύντρα. Είτε να βρεθεί μία λύση αλά Κατσουράνη, να βρούμε δηλαδή ένα ποσό αποζημίωσης και να μείνει ελεύθερος, είτε να μείνει στο συμβόλαιο του. Αν είναι πρόταση δεδουλευμένων μέχρι τώρα ή οτιδήποτε παρεμφερές, το συζητάμε».

-Επειδή ήταν το δεύτερο ραντεβού, δεν έγινε καμία αντιπρόταση, υπό την έννοια ότι στο πρώτο ραντεβού σας πρότειναν το 50% και δεν το δεχτήκατε, στο δεύτερο δηλαδή, πάλι τα ίδια είπατε;

«Διαφωνήσαμε για το 50% και μετά κάναμε άλλη συζήτηση. Για τα οικονομικά της ΠΑΕ και διάφορα άλλα που δεν είναι της παρούσης. Κοιτάξτε, πρέπει να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Εμείς έχουμε συμφωνητικό. Δεν είμαστε αυτοί που ξεκίνησαν την ιστορία και ξαφνικά βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει ο Βύντρα, αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν αμφιβολίες για το ήθος και την αγωνιστικότητα του. Ο μοναδικός λόγος που βγήκα, είναι επειδή διάβασα πως υπήρξε αντιπρόταση από τον Βύντρα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε αντίστοιχα από την πλευρά της διοίκησης».

-Αν αύριο πει η ΠΑΕ ok, του δίνουμε τα δεδουλευμένα και φεύγει, τι θα πει ο παίκτης;

«Η τελική απόφαση θα είναι του Λουκά. Εγώ μονό την εισήγηση μου θα κάνω. Αλλά να ξέρετε πως είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να παραιτηθεί των οικονομικών του αξιώσεων όταν έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο…».

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Συμφωνούμε, πως διαφωνούμε με τον ΠΑΟ» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα