Τώρα εάν σας παραπέμψουμε στην προκήρυξη γνωστής οργάνωσης, θα μπούμε στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής;

20:48 6/3/2012 - Πηγή: Olympia

Διαφημίζονται δυσφημώντας την Ελλάδα!!!

Διαφημιστική καμπάνια του Βρετανικού συντηρητικού περιοδικού “Spectator“, προκαλεί σωρεία αντιδράσεων τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα κοινωνικά δίκτυα.

Το ιστορικό περιοδικό προτίμησε να προκαλέσει για να διαφημιστεί χρησιμοποιώντας την Ελλάδα και τις δύσκολες ώρες που περνά.“Οι περισσότεροι Γερμανοί έχουν στην κατοχή τους και μια δεύτερη ιδιοκτησία. Το όνομα αυτής, Ελλάδα”, αναγράφεται σε αφίσες που έχουν κάνει
την εμφάνισή τους στα τρένα της Αγγλίας.Μάλιστα, οι αντιδράσεις είναι ποικίλες στο διαδίκτυο. Ήδη αρκετοί χρήστες στο Twitter έχουν μοιραστεί την εικόνα με ποικίλα σχόλια.“Πολύ έξυπνη διαφήμιση του Spectator”, σχολιάζει ο δημοσιογράφος και μπλόγκερ Ben Sutherland στο Twitter. Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο χρήστης @duncanhart ενώ αρκετοί το βρίσκουν αστείο, όπως ο χρήστης @YannickHPP.Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι που έχουν αντίθετη άποψη και δεν το βρίσκουν και τόσο έξυπνο όλο αυτό, όπως ο @RupertWhite, ο οποίος γράφει χαρακτηριστικά: “Η διαφήμιση του Spectator είναι για τεμπέληδες ανθρώπους”.Σημειώνεται ότι το περιοδικό Spectator ανήκει στους David και Frederick Barclay, που έχουν επίσης στην κατοχή τους και την Daily Telegraph.

Η είδηση από το Ας Μιλήσουμε Επιτέλους.

Πάρτε και γνήσια ΕΟ (όχι γιαλαντζί Σέχτες και τρίχες κατσαρές).

Αθήνα Μάρτης 1997

Η περσινή επιλογή του κ. Σημίτη και της ομάδας του υπήρξε έργο των Αμερικανών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου. Μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Α. Παπανδρέου ήταν γι’ αυτούς, το καλύτερο «προϊόν» στην αγορά, πράγμα που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με τον τρόπο που ο νέος πρωθυπουργός χειρίστηκε την κρίση στα Ίμια.

Η κρίση στα Ίμια υπήρξε θρίαμβος της Τουρκίας και ατιμωτική πολιτικο-στρατιωτική ήττα της Ελλάδας. Στρατιωτική ήττα γιατί κατελήφθη ελληνικό έδαφος τη στιγμή που είχαν κινητοποιηθεί οι Ένοπλες Δυνάμεις για να το προφυλάξουν. Κατάληψη που δεν έγινε σε κάποια απομακρυσμένη βραχονησίδα από τις εκατοντάδες του Αιγαίου, όπως ειπώθηκε, αλλά σε μια από τις δύο που αμφισβητούσαν ρητά οι Τούρκοι εκείνη τη στιγμή. Ατιμωτική για μας, θρίαμβος για την Τουρκία γιατί η κατάληψη έγινε χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφέκια και χωρίς να κάνουμε την παραμικρή προσπάθεια ανακατάληψης.

Πολιτική ήττα, γιατί η Τουρκία πέτυχε απόλυτα τον πολιτικό της στόχο, που δεν ήταν η κατάληψη και κατοχή ελληνικού εδάφους. Αλλά η αμφισβήτηση της κυριαρχίας της Ελλάδας στις ελληνικές βραχονησίδες, στέλνοντας το μήνυμα στη διεθνή κοινότητα με την κατάληψη στα Ίμια, ότι η Ελλάδα είναι ανίκανη να την υπερασπίσει, να ασκήσει την κυριαρχία της σ’ αυτές ακόμη κι όταν έχει κινητοποιήσει ολόκληρο το στόλο της προς τούτο.

Εξαναγκάζοντας το Σημίτη να αποδεχτεί συμφωνία, υπό τις πιέσεις των Αμερικανών για ν’ αποτραπεί δήθεν ο πόλεμος, με την οποία τα Ίμια γίνονται «γκρίζα» αφού δεν μπορεί πλέον να πάει εκεί Έλληνας όπως γίνονταν στο παρελθόν, παρά μόνο αν ειδοποι

Keywords
Τυχαία Θέματα