Τα τετ α τετ στο συνέδριο της ΝΔ

Ευκαιρία για ολιγόλεπτες ενδιαφέρουσες συζητήσεις είχαν στο περιθώριο του συνεδρίου οι εκπρόσωποι των άλλων κομμάτων. Τα βλέμματα και τα φλας τράβηξαν το τετ α τετ του Θανάση Θεοχαρόπουλου προέδρου της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον επικεφαλης του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη. Πρόσωπο που ήταν σε απόσταση βολής έλεγε πως η συζήτηση περιστράφηκε στις τελευταίες εξελίξεις για τον χώρο του προοδευτικού κέντρου αλλά και στο νέο μνημόνιο

Τσίπρα. Η συζήτηση συνεχίστηκε αργότερα εντός του συνεδρίου με Κώστα Σκανδαλίδη και την εντυπωσιακή Ζωή Αποστολοπούλου για το ασφαλιστικό όπου όλοι εμφανίστηκαν προβηματισμένοι για τα προβλήματα που προκαλεί το πόνημα του Γ Κατρούγκαλου.

Εξαιρετικά θερμή ήταν και η υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τις κομματικές αντιπροσωπείες σηκώθηκε μάλιστα από το πάνελ του συνεδρίου για να αποχαιρετήσει δια χειραψίας τους Θ. Θεοχαρόπουλο και Σταύρο Θεοδωράκη παρόλο που νωρίτερα από το βήμα του συνεδρίου είχε πάρει την προτροπή να κάνει ένα βήμα πίσω στο αίτημα των εκλογών και να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής ενότητας από αυτή τη βουλή.

The post Τα τετ α τετ στο συνέδριο της ΝΔ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα