Οι αθλητικές εφημερίδες έστειλαν τελεσίγραφο στην ΠΟΕΣΥ

Κανονικά κυκλοφορούν οι αθλητικές εφημερίδες σήμερα αφού χθες Σάββατο δεν υπήρχε απεργία για τις εφημερίδες, αλλά μόνο για κανάλια και ραδιόφωνα. Ομως μετά την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ για συνέχιση από σήμερα των απεργιακών κινητοποιήσεων και στις εφημερίδες και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ οι αθλητικές εφημερίδες επικοινώνησαν με τους συνδικαλιστές και τους έκαναν την πρόταση να κυκλοφορήσουν

κανονικά και αύριο και τις επόμενες μέρες (δηλαδή ουσιαστικά να σταματήσει η απεργία) και οι εφημερίδες να έχουν στο εξώφυλλο βασικό θέμα τα αιτήματα του κλάδου και στις μέσα σελίδες αναλυτικά ρεπορτάζ. Σε ένδειξη καλής θέλησης οι αθλητικές εφημερίδες έκαναν από σήμερα αυτή την κίνηση, δηλαδή κυκλοφόρησαν με εξώφυλλο το ασφαλιστικό. Ομως όπως μάθαμε η πρόταση των αθλητικών εφημερίδων είχε τη μορφή τελεσιγράφου με τους επιτελείς των αθλητικών εφημερίδων να λένε στους συνδικαλιστές «καλό θα είναι να δώσετε τη συγκατάθεση σας για να είμαστε όλοι ΟΚ αλλά σε περίπτωση που επιμείνετε στην απεργία εμείς θα κυκλοφορήσουμε κανονικά».

Μένει να δούμε τώρα την αντίδραση της ΠΟΕΣΥ αλλά και τι θα γίνει στα ημερήσια φύλλα οι εργαζόμενοι των οποίων πρέπει να πάνε σε λίγες ώρες στα γραφεία τους να ξεκινήσουν δουλειά για να κυκλοφορήσουν αύριο. Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις αφού εκτός των άλλων ο ΣΚΑΙ έχει ήδη ανακοινώσει συνέλευση εργαζομένων το απόγευμα για να συζητήσουν την όλη κατάσταση και όλα δείχνουν ότι εκεί πιθανότατα από αύριο το πρωί οι ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων θα βγουν στον αέρα κάτι που θα συμπαρασύρει βέβαια και τους υπολοίπους.

The post Οι αθλητικές εφημερίδες έστειλαν τελεσίγραφο στην ΠΟΕΣΥ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα