Τα εσωτερικά συμφέροντα κτυπούν τους Σίμο Κεδίκογλου και Νίκο Σίμο στην ΕΡΤ

Είναι ώρα να ληφθούν σοβαρές πολιτικές αποφάσεις για το μέλλον της ΕΡΤ, τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου όσο και ο πολύ έμπειρος νέος δ/νων σύμβουλος Νίκος Σίμος… παρεμποδίζονται από… διάφορους εσωτερικά της ΕΡΤ, οι οποίοι επιδιώκουν έντεχνα να συνδυάσουν το «μέλλον» με το «παρελθόν» της εταιρείας και κατασκευάζουν διάφορα νομικά προβλήματα για να το επιτύχουν!

Έτσι… στην ΕΡΤ

είναι ώρα:

1ον Να απεγκλωβιστεί η εταιρεία… από κάθε είδους «συντεχνίες» που παρεμποδίζουν το μέλλον της νέας διοίκησης.

2ον Πρέπει οι… νομικές υποθέσεις του παρελθόντος να παραπέμπονται απευθείας στη δικαιοσύνη χωρίς καν να απασχολούν καθόλου τη νέα διοίκηση η οποία είναι σίγουρο ότι κάποιοι επιχειρούν έντεχνα τη συμμετοχή της έτσι ώστε να είναι και αυτή «εμπλεκόμενη» και να ελαφρύνουν κάποιοι την θέση τους.

3ον Η νέα διοίκηση ο πρόεδρος Νίκος Τέλλης και ο δ/νων σύμβουλος Νίκος Σίμος μαζί με το ΔΣ πρέπει να ασχοληθούν σοβαρά και… «εν τάχει» με τις αλλαγές σε πρόσωπα και το νέο μοντέλο της ΕΡΤ.

4ον Η πολιτική ηγεσία τόσο… ο Σίμος Κεδίκογλου όσο και ο κύριος Σταμάτης πρέπει να εγκρίνουν όλες τις αλλαγές αφού πρόσφατα ακούσαμε το παράλογο ότι δήθεν η ΕΡΤ δεν μπορεί νομοθετικά να πραγματοποιήσει άλλες συμβάσεις ΠΕΘ για την κάλυψη του προγράμματος της νέας σεζόν!

Να θυμίσουμε ότι ο κος Γαμπρίτσος πρώην δ/νων της ΕΡΤ μόλις πρόσφατα από το παρελθόν κάλυψε… «όλο το πρόγραμμα της ΕΡΤ» με… συμβάσεις ΠΕΘ στους δημοσιογράφους αφού δεν μπορούσαν να γίνουν άλλες προσλήψεις με απλές αποφάσεις του ΔΣ της εταιρείας και χωρίς καμία άλλη έγκριση από πουθενά!

5ον Το νέο πρόγραμμα πρέπει να αποφασισθεί χρονικά τώρα από το κύριο Τζώνυ Καλημέρη και να ανακοινωθεί συνολικά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και όχι σιγά σιγά δεν το επιτρέπει ο ανταγωνισμός της τηλεοπτικής αγοράς.

6ον Πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί από το ΔΣ της εταιρείας ο Αιμίλιος Λιάτσος και ο νέος δ/ντης ειδήσεων έτσι ώστε να ξεκινήσει και το ενημερωτικό κομμάτι της ΕΡΤ.

7ον Είναι ανάγκη… λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε να δούμε και το διαφημιστικό κομμάτι της ΕΡΤ που θα φέρει έσοδα και κέρδος στην ΕΡΤ.

8ον Η ΕΡΤ πρέπει… με μία έμπειρη ομάδα να δει το τι φέρνει σε κέρδος η κάθε κίνηση της και όχι πόσα εξοικονόμησε ως δαπάνες σε κάθε της απόφαση.

9ον Πρέπει να… αξιοποιηθεί το έμπειρο δυναμικό της με όλους τους αξιόλογους υπαλλήλους της ακόμα και αυτούς που είχαν μπει στο ψυγείο από την προηγούμενη διοίκηση ή ακόμη και με κάποιους που τους είχαν δείξει την πόρτα της εξόδου!

10ονΑς αφήσουν… κάποιοι εκεί στη διοίκηση τον έμπειρο Νίκο Σίμο να κάνει τη δουλειά του διότι την… αποτυχία θα τη μοιραστούν μαζί του δεν είναι ώρα για πολιτικές αντιπαραθέσεις από επιλογές της τρικομματικής κυβέρνησης στην ΕΡΤ είναι όλοι κάτω από τον ίδιο στόχο… την επιτυχία της ΕΡΤ στο νέο δύσκολο και ανταγωνιστικό ψηφιακό περιβάλλον που απαιτεί ανάλογες γνώσεις και μεγάλη εμπειρία!

Και επιτέλους ό,τι… επιλογές γίνουν, να γίνουν με το ποιος κάνει καλά τη δουλειά του χωρί

Keywords
Τυχαία Θέματα