Στη Νέα Υόρκη ο Καμίνης

Επίσημη επίσκεψη στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης, κ. Michael Bloomberg. Η συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων με τον κ. Bloomberg θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης της

Νέας Υόρκης (3 μ.μ. τοπική ώρα), ενώ την ίδια ημέρα (12 μ.μ. τ.ω.), ο κ. Καμίνης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο.

Ξεχωριστή συνάντηση εργασίας θα έχει ο δήμαρχος Αθηναίων και οι συνεργάτες που τον συνοδεύουν, με τον επικεφαλής της δομής Cities of Service του Δήμου της Νέας Υόρκης, που ιδρύθηκε από τον κ. Bloomberg το 2009, προκειμένου να τονώσει τη συνεργασία των δημοτικών υπηρεσιών με τις ομάδες εθελοντών και τους ενεργούς πολίτες, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα από την κορύφωση της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Σήμερα το απόγευμα ο δήμαρχος Αθηναίων είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργανώνει το Councilon Foreign Relations, στο οποίο συμμετέχουν πανεπιστημιακοί, διπλωμάτες, επιχειρηματίες, επικεφαλής οργανισμών κ.α., με θέμα «Επαναπροσδιορίζοντας την Αθήνα».

Ο κ. Γιώργος Καμίνης θα συναντηθεί με τον ελληνικής καταγωγής Γερουσιαστή της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, κ. Μάικλ Γιάνναρη. Επίσης, είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη 16 Μαΐου, επαφές του δημάρχου Αθηναίων με φορείς και προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα