Με την τρίτη θα το πετύχουν! Συνεχίζεται η λογοκρισία στον Alpha

Καλά ο Alpha θα δώσει πανελλαδικές στο τέλος στη λογοκρισία! Δεν υπάρχει η περίπτωση του channel! Θυμόσαστε τα Χριστούγεννα που γράφαμε ότι είχαν παίξει την ταινία «Havoc» με την Αν Χαθαγουέι και την ξανθιά φίλη της και είχαν πετσοκόψει την περιβόητη σκηνή με το γυμνό; Τότε δεν είχαν δείξει ούτε καν

βυζί της Χαθαγουέι! Χράπ το είχαν κάνει και το εξαφάνισαν! Ε, χθες είχαν νέα μαγειρέματα…

Χασάπηδες
Έπαιξαν ξανά οι αθεόφοβοι την ταινία, αργά τη νύχτα, έδειξαν κάτι τις παραπάνω, όχι όμως βέβαια την ξακουστή παρτούζα που ακολουθούσε! Το έχουν κάνει επάγγελμα αυτοί, την κοροϊδία του viewer! Τους έχουν εξουσιοδοτήσει φαίνεται να απλώνουν τις χερούκλες τους και να πετσοκόβουν και δεν το ξέρουμε! Τουλάχιστον υπάρχει ελπίδα. Άλλες 15 φορές να την προβάλλουν την ταινία, από λίγο που δείχνουν κάθε φορά… στο τέλος θα την παίξουν τη σκηνή ολοκληρωμένη! Του αγίου!

Κους κους
Ε, μας προκάλεσε την περιέργεια… Το παρεάκι που είχε στήσει στο μισό σχεδόν δελτίο απόψε, η Φασουλάκη με την Καραμήτρου! Είχε θρονιαστεί η δικαστική ρεπόρτερ στο γραφείο της τελευταίας και τα έλεγαν κανονικότατα! Σταυροπόδι πάνω στο desk και μπούρου μπούρου ασταμάτητο! Τον τουίτι πρέπει να ρωτήσουμε για να μάθουμε!

Γκαντεμιά
Ε ρε fuck! Με την απεργία χάσαμε απόψε και το θέαμα! Θα είχε η Στάη στην εκπομπή της τον president του Πασοκ, τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Καλά θα περνάγαμε και με τούτον! Θα μπουμπούναγε για τις μαύρες τρύπες του κόμματος, να φέρει πίσω τα money ο Παπανδρέου και ένα κάρο. Αλλά, ας όψεται το strike. Απώλεια!

Φαινόμενος
Καλά guys; Πάντως να το πούμε και να τον διαχωρίσουμε! Τα νούμερα που κάνει ο Αυτιάς στον Σκάι δεν τα ανεμοστροβιλίζει κανείς! Ποιος Τράγκας! Και εντάξει χθες, που είχε τον Ολυμπιακό! Είδαμε και τις προηγούμενες Κυριακές! Ο άλλος το πρωί, εκσφενδονίζει 30αρια! Και με τους πολύ καλούς απέναντι Χασαπόπουλο και Αναγνωστάκη. Αλλά, άλλη η χάρη του Αυτιά! Μαγνήτης κοινών ο άτιμος! Does not exist η περίπτωση του!

Μακριά!
Είναι να μην πέσεις ποτέ στην ανάγκη τους. Και να δεις ταινία στο Star! Α πα πα πα την έκατσες! Οι τύποι σε γονατίζουν στις διαφημίσεις ακόμα και όταν κάνεις watch τα ξημερώματα! Δεν έχουν τον θεό τους! Μιλάμε για τέταρτα ολάκερα και βάλε να περιμένεις για τη συνέχεια! Εννοείται ότι έχεις ξεχάσει τι έβλεπες!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα