Μικρό καλάθι

Εντονη φημολογία για λύση στον ΔΟΛ, αλλά καλύτερα να περιμένουμε

Και ξαφνικά χθες το απόγευμα στη Μιχαλακοπούλου προκλήθηκε μέγα σούσουρο. Είχε προηγηθεί το πρωί μια περίεργη αναφορά του Νότη Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο, στην οποία γινόταν λόγος για κάποιο «χαμό που θα γίνει την Παρασκευή στο συγκρότημα», αλλά οι περισσότεροι δεν έδωσαν σημασία, ενώ εκείνοι που προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν το σχόλιο σκέφτηκαν ότι μάλλον εννοεί ότι θα υπάρξει κάποια οργανωμενη

αντίδραση των εργαζομένων στα όσα συμβαίνουν. Τελικά η εμφάνιση κάποιων άγνωστων ανθρώπων στο γραφείο του Ψυχάρη και κάποια χαζοχαρούμενα υπονοούμενα δευθυντικών στελεχών τροφοδότησε ένα τσουνάμι φημών ότι υπάρχει σε εξέλιξη εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Κάνοντας ένα γύρο τηλεφωνημάτων σε διάφορες πηγές (κυβερνητικές, τραπεζικές κλπ) που θα μπορούσαν να έχουν μια γνώση της κατάστασης λάβαμε αντικρουόμενες απαντήσεις και έτσι προτιμήσαμε να μην αναφερθούμε στο θέμα, το οποίο όμως τελικά αργά βράδυ έλαβε μεγάλες διαστάσεις και κάποιοι άρχισαν να κάνουν λόγο ακόμη και για υπογραφές που έχουν πέσει.

Επειδή το έργο αυτό έχει παιχτεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια στον ΔΟΛ (μην ξεχνάμε τι έγινε και πριν λίγες εβδομάδες με τον Γιάννη Αλαφούζο) και επειδή η κατάσταση στο συγκρότημα είναι κάτι περισσότερο από τραγική σε κάθε επίπεδο, καλύτερα να κρατάνε όλοι μικρό καλάθι. Οι ευχές όλων μας είναι να βρεθεί έστω και στο και πέντε μια λύση που να κρατήσει στη ζωή τον ΔΟΛ, αλλά τα οικονομικά ανοίγματα που θα κληθεί να καλύψει ένας νέος επενδυτής σε αυτή τη φάση ακόμη και με ενδεχόμενο κούρεμα των δανείων είναι δυσθεώρητα, ενώ θα χρειαστεί και άμεση ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και στο δημοσιογραφικό τομέα, αλλά και στο διοικητικό, αφού έχουν γινει πολλές αποχωρήσεις το τελευταίο διάστημα έτσι ώστε να λειτουργήσουν και πάλι γρήγορα και σε ένα καλό επίπεδο τα έντυπα και τα sites του ΔΟΛ. Τα εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσει κάποιος για να μπει σε αυτή τη φάση στον ΔΟΛ είναι πολλά και ψηλά για αυτό συνιστούμε ψυχραιμία και υπομονή όχι τόποτε άλλο αλλά για να μην αποτρελαθούν οι ταλαιπωρημένοι εργαζόμενοι εκεί.

The post Μικρό καλάθι appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα