Δύο χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα

…που ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία

Βασικά σημεία της ομιλίας του Άδωνι Γεωργιάδη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος

Ο Αντιπρόεδρος και Tομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου,

στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία. Φανταστείτε πού θα ήμασταν αν δεν είχε πέσει τότε η Κυβέρνηση Σαμαρά. Έως τις 30 Μαρτίου του 2015, η Ελλάδα θα είχε βγει στις αγορές, θα είχε εξέλθει του προγράμματος, θα είχε μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης για το οποίο τώρα δίνει μάχη ο κύριος Τσίπρας. Θα ζούσαμε όλοι μας σε μία πολύ καλύτερη Ελλάδα.

Χιλιάδες παιδιά που αυτή τη διετία έφυγαν στο εξωτερικό, δεν θα είχαν φύγει. Χιλιάδες επιχειρήσεις που αυτή τη διετία έκλεισαν, δεν θα είχαν κλείσει. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί δύο άνθρωποι, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος ήθελαν μετά πάθους να αρπάξουν την εξουσία. Και μπροστά στην όρεξή τους για την εξουσία δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ και καθόλου για το συμφέρον της Ελλάδας. Αυτή είναι η αλήθεια. Θυσίασαν την Ελλάδα για να πάρουν την καρέκλα.
Δεν μπόρεσαν να τηρήσουν καμία από τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, όχι μόνο τις μεγάλες, όπως να καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ ή να πάνε τον μισθό στα 751 ευρώ. Έλεγαν ότι θα πουλήσουν και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, ούτε αυτό δεν μπόρεσαν. Και τώρα το έχουν κάνει ταξί.

Πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι στην πολιτική είμαστε για να ωφελούμε την πατρίδα. Τα αξιώματα έρχονται και παρέρχονται, οι καρέκλες έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι τι αφήνεις πίσω σου. Αυτό είναι που έχει σημασία.

Και η παράταξή μας έχει την μεγάλη ιστορική ευθύνη να διορθώσει αυτή την τεράστια ζημιά. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε μονιασμένοι και μπετόν αρμέ και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Εκπροσωπούμε το καλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Εκπροσωπούμε αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να έχει το παιδί τους δουλειά, η οικογένειά τους να προκόβει, το μαγαζί τους να πηγαίνει καλά, οι νόμοι να τηρούνται. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να απογοητεύσουμε αυτούς τους ανθρώπους, γιατί είμαστε η τελευταία τους ευκαιρία.
Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση».

The post Δύο χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα