Καταιγίδα από νέες εφημερίδες: Κουρτάκης, Χατζηνικολάου, πρώην στελέχη του ΔΟΛ…

Μέχρι και ο Ψυχάρης ψάχνεται

Η φράση τσουνάμι εκδόσεων είναι μικρή για να περιγράψει το τι πρόκειται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα στο χώρο του Τύπου! Θα πλημμυρίσει η αγορά από νέες εφημερίδες! Και προσοχή δεν αναφερόμαστε σε κυριακάτικα φύλλα, αλλά σε καθημερινά! Δεν θα έχουν χώρο τα περίπτερα να τις κρεμάσουν!

Προφανώς όλοι αυτοί που ετοιμάζονται να εκδώσουν νέα φύλλα βλέπουν ότι υπάρχει χώρος στην αγορά, διαφήμιση και αναγνώστες που διψάνε… Μακάρι για να δουλέψει τουλάχιστον και κανάς άνεργος δημοσιογράφος.

Πάντως

το φοβερό είναι ότι την ίδια ώρα που όλοι αυτοί οι εξπέρ του είδους διαβλέπουν τις ευκαιρίες και τα κενά στην αγορά… όταν η συζήτηση φθάνει στις αμοιβές… σκοτεινιάζουν και θυμούνται την κρίση! Όπως είναι αντιληπτό λοιπόν, οι ευκαιρίες που λέγαμε νωρίτερα αφορούν στο εργατικό δυναμικό που είναι διαθέσιμο να δουλέψει όχι για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά για κάτι λιγότερο. Αυτό μάλιστα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και αξίζει κανείς να την εκμεταλλευθεί!

Διότι δεν είναι μόνο η νέα καθημερινή εφημερίδα που ετοιμάζει ο Γιάννης Κουρτάκης με τον Χρήστο Μουλίνο και τους συνεργάτες του… Δεν είναι μόνο η ανακοίνωση του Νίκου Χατζηνικολάου για την έκδοση της καθημερινής «Real News»… Αναμένεται να ακολουθήσουν – τουλάχιστον σε επίπεδο προθέσεων, ακόμη τρεις νέες εκδόσεις… εκ των οποίων ορισμένες είναι από πρώην στελέχη του ΔΟΛ.

Αντί όμως να αποκαλύψουμε συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα για τις δυο ή τρεις περιπτώσεις οι οποίες είναι σοβαρές προσπάθειες, με τον κίνδυνο να προκαλέσουμε ζημιά… Θα περιοριστούμε να αναφέρουμε μόνο για να δείξουμε και το μέγεθος όσων συμβαίνουν στο παρασκήνιο ότι μέχρι και ο Σταύρος Ψυχάρης ψάχνεται και δεν το βάζει κάτω… Λεπτομέρειες προσεχώς!

The post Καταιγίδα από νέες εφημερίδες: Κουρτάκης, Χατζηνικολάου, πρώην στελέχη του ΔΟΛ… appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα