Απτόητος ο Ολάντ χαριεντίστηκε με μελαχρινή στα εγκαίνια πυροσβεστικού σταθμού

Σε εγκαίνια πυροσβεστικού σταθμού και αστυνομικού τμήματος στην πόλη Vigeois της νοτιοδυτικής Γαλλίας, παραβρέθηκε το Σάββατο ο Φρανσουά Ολάντ αποφεύγοντας ωστόσο να δεχθεί ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Ο Γάλλος πρόεδρος, πάντως, όπως μαρτυρεί η φωτογραφία, δεν παρέλειψε να χαριεντισθεί με μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα που βρέθηκε στα εγκαίνια του πυροσβεστικού σταθμού.

Χθες, η επίσημη σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου

νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα με νευρικό κλονισμό ύστερα από τις αποκαλύψεις για τον κρυφό δεσμό του Γάλλου προέδρου με την Ζιλί Γκαγιέ.

Οπως ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match στο οποίο εργάζεται, η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ μετά τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες, όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ήταν δική της επιλογή να εγκατασταθεί προσωρινά στο Λα Λαντέρν αντί να επιστρέψει στο προεδρικό μέγαρο ή να πάει στο σπίτι όπου συζούσε με τον Ολάντ, στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Το γραφείο του προέδρου Ολάντ απέφυγε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, παρ’ όλα αυτά πηγή προσκείμενη στην Προεδρία ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Τριερβελέρ θα ξεκουραστεί στην προεδρική κατοικία «για λίγες ημέρες».

Λίγο μετά το εξιτήριό της η Τριερβελέρ έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και περαστικά, μέσω Twitter, σε sms ή e-mail. Είμαι πολύ συγκινημένη».

Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο στις 10 Ιανουαρίου, αφότου το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες του Ολάντ να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Γκαγιέ.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα