Ζυγούλη: Αυτό είναι το νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 4 παιδιά και όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχαν ονειρευτεί!

Ο γάμος τους ήταν ένα πάρτι, με τα τέσσερα παιδιά τους να είναι τα παρανυφάκια τους και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους.

Η νύφη Κάτια -όπως ήταν αναμενόμενο- έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό που επέλεξε να φορέσει διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη που είναι και η αγαπημένη της Ελληνίδα σχεδιάστρια. Ο γαμπρός Σάκης επέλεξε να φορέσει ένα φράκο διά χειρός Γιώργου Παπαδόγαμβρου με γκρι

παντελόνι και σκούρο μπλε σακάκι.

Η Κάτια Ζυγούλη μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με το νυφικό της στον λογαριασμό της στο instagram, κερδίζοντας άκρως κολακευτικά σχόλια.

Το κοστούμι του Ρουβά

Ο Σάκης εμπιστεύτηκε για αυτή την ημέρα έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια και δεν είναι άλλος από τον μετρ του είδους, Γιώργο Παπαδόγαμβρο. Του έχει ράψει πάρα πολλά κοστούμια και έχει καταφέρει το καθένα να είναι ξεχωριστό.

«Κάναμε ένα ντύσιμο που δεν το έχει ξαναφορέσει ο Σάκης – γιατί ο Σάκης, όπως ξέρετε, έχει φορέσει πάρα πολλά ντυσίματα- και κάνουμε κάτι διαφορετικό», είπε στα ΜΜΕ o Γιώργος Παπαδόγμαβρος, εξηγώντας πως η ιδέα και η απόφαση πάρθηκε από κοινού με τον γαμπρό.

Η αρχή της συνεργασίας που έφερε την εμπιστοσύνη

«Συνεργαστήκαμε πριν ενάμιση χρόνο, πρώτη φορά, για το Estate και για την περσινή πρεμιέρα του X Factor. Έγινε μία συνεργασία πάρα πολύ καλή κι από τότε του ράβω και τα προσωπικά του ρούχα, που είναι για την καθημερινή του χρήση, και μου εμπιστεύθηκε και το γαμπριάτικο», εξήγησε.

«Μόνο δικά μου φοράει εδώ και δύο χρόνια. Έχει μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Παρόλο που έχει συνεργαστεί και με άλλους, εγώ έχω ένα πιο ιδιαίτερο στιλ, πιο σικάτο, πιο elegant και του άρεσε πάρα πολύ αυτό και δέσαμε. Και με το γαμπριάτικο, παρόλο που είχε πολλές προτάσεις κι από άλλους σχεδιαστές για να το ράψουν, προτίμησε εμένα».

Πηγή: TLife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα